Santai Cuci Mata Di Tepi Swimming Pool

Salam, percutian yang singkat di Sunway Resort Hotel and Spa, best sangat tidur kat Suite ni nnggee, layan dulu entry ini sebelum saya ceritakan tentang percutian kami disini,  jom Santai Cuci Mata Di Tepi Swimming Pool dulu, lihat keindahan yang jarang sangat mata ni tengok secara realiti ekekeee.

Swimming pool sunway resort hotel and spa

Fuhhhh suka sangat tengok gambar ni, giler rajin pikul DSLR ke Swimming Pool ni heeee, sebab nak ambil gambar anak-anak mandi, gambar diorang mandi yang agak seksi tu later saya update ye, Swimming Pool ni terletak di Level 1 Fuzion, view yang sangat best, mendamaikan, serius tak tipu!.

Swimming pool sunway resort hotel and spa

Suasananya begitu tenang, seronok sangat, memang privacy sangat-sangat, anak-anak apatah lagi, memang tak ingat dunia, 2 jam jugak ler diorang mandi kat sini, macam-macam pesen jenis kuak diorang buat hahahhaa.

swimming pool sunway resort hotel and spa

Mendamaikan bukan?, rasa macam nak terjun ke hahahaaa

swimming pool sunway resort hotel and spa

Mandi kat sini pun dah puas, tapi lagi puas kalau dapat mandi kat Sunway Lagoon kan?

swimming pool sunway resort hotel and spa

Sendiri

swimming pool sunway resort hotel and spa

Berdua

Owh giler banyak gambar saya snap, nanti saya ceritakan tentang percutian singkat kami disini insyaallah, harap-haraplah rajin huhuhu, sebab “terlalu” banyak sebenarnya gambar yang nak dikongsikan dalam blog ini, gambar percutian kat Cameron Highland, Melaka, Super GT Sepang dan lain-lain belum abis cerita lagi, asyik tergantung saje kehkehkeh, harap-harap rajin mari sebab mabuk-mabuk sudah takde, yeayyy!!!

- Lepas ni nak shopping kat Sunway Pyramid pulak, hiks!

24 thoughts on “Santai Cuci Mata Di Tepi Swimming Pool

  1. dekat je pun sunway tu dgn klang.. walau dekat msh boleh dijadikan destinasi cuti2 merehatkan diri ye tak? hehehehe.. cantik sgt2 dan yg pasti walau dekat blm pnh pun g sunway resort.. sunway lagoon pun x pnh masuk.. hahahaha
    Queen Teratai recently posted..Terima Kasih Part 3My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge