Jalan2 cari Makan ke KL

yanmie

Tahun baru Maal Hijrah haritu…Yan dan hubby bawa anak2 jenjln..kami ke KL…di samping menunaikan hasrat teringin sgt nk mkn pari bkr di Kampung Baru KL..hehehe..bukan setakat pari bkr..dging bakar pun Yan bedal sekali..hehehe..berselera gitu…Oklah..Kali nie kami membawa anak2 ke Taman Tasik TitiwangsaIaitu tempat dating ibu dan ayah diorg dulu2..ahaks.. dulu […]

Gift dr teman2..

yanmie

Gift kt bwh nie…ekceli yan terima sblm thn baru maal hijrah lg aritubaru berkesempatan nk letak kat sini..anyway thanks pada kwn2 semua kerana sudi kasik gift yang cantik2 dan comel2 nie..Yan hargai sgt2..semoga tali persahabatan ini berpanjanganwalaupun dialam maya sekalipun.. Dari Kak TiranaDari Kak Yong a.k.a Kak LindaDari Cikgu MarDari […]

Tag Wallet

yanmie

Yan di Tag oleh Kak Liyaadeh..Tag nie nk kena snap plak dompet dan brg2 kt dlm tu..huhuhuu..malu sey…ape pun demi Kak Liya ku syg…Yan buat jugaks..hehehe.. See..siap ada rules lg nk buatnye..huhuhu..1)Snap the picture both inner and outer of your wallet2)Introduce the wallet brand,price and where you buy3)take out whatever […]

CD untuk Aiman

yanmie

Nk tahu..Yan ada belikan Aiman CD bagi Yan CD yg yan beli nie..bagus utk memberi pendedahan awal pd kanak2tentang beberapa sikap baik dan tidak baik yg blh dijadikan cthdalam pergaulan seharian CD ni jugak membantu dia utk belajar mengeja,menyebut perkataan yg diberikan, ada jugak lagu2 pendidikan yg dinyanyikan oleh patung […]

Doa Akhir Tahun & Doa Awal Tahun

yanmie

Doa Akhir Tahun dibaca 3 kali pada akhir waktu Asar atau sebelum masuk waktu Maghrib pada akhir bulan Zulhijjah. Sesiapa yang membaca doa ini, Syaitan berkata “Kesusahan bagiku dan sia-sia lah pekerjaanku menggoda anak Adam pada setahun ini dan Allah binasakan aku satu saat jua. Dengan sebab membaca doa ini…maka […]

Laman Blog Menghina Nabi Muhammad

yanmie

KUALA LUMPUR 26 Dis. – Sebuah laman blog dikesan penuh dengan penghinaan yang amat sangat terhadap Nabi Muhammad SAW. Blog tersebut turut menggunakan gambar dan lukisan kononnya milik seorang wanita Melayu. Bagaimanapun dipercayai gambar dan nama wanita itu hanya diperalat oleh pihak lain. Soalnya, siapakah sebenarnya di sebalik blog tersebut. […]

Besday Blogku

yanmie

Wah..teruja sgt..hari nie besday blog Yan ler…tak sangka…rupanya dah 2 tahun usia blog “Permata Hatiku”..inibegitu banyak dah coretan dan kenangan didlm nie..sejak kehadiran aiman lagik..sehinggalah sekarang… Alhamdulillah..sekurang2nya Yan ada blog yg semacam ini..dan dgn adanye blog atas domain sdiri..rasa selamat sikit nak simpan kenangan yg ada kat sini..almaklumlah..skrg nie org […]

Kad Maal Hijrah dari Yanie Putrajaya

yanmie

Kad Maal Hijrah nie datangnya dari Yanieapa azam tahun baru yanie ek???…sibuk plak yan nie nk tahu kan???kot2 lah dh terbuka pintu hati nk mendirikan mesjid..ahaks..jgn lupa jemput yan ye…hahahhaa…jgn marah ye Yanie sayang.. Klu nk tahu azam thn baru yan..hehehe..psstt!!! meh sini dekat2..nk bisik nie..kihkihkihkih..“nak tambah rakyat arrr…”klu ada […]

Hepi Besday to Kak Kamsiah…

yanmie

Hepi besday to Kak Kamsiahatau lebih mesra dgn panggilan Kak Kam…hehehe..muda lg lah ye kak kam nie…baru 38 thn gituyan doakan semoga pnjg umur murah rezekidan dipermudahkan segala urusan..amin..

Award dariku

yanmie

Rasanya ini kali ke2 yan design sdiri awardtakdelah kiut sgt..tp yan ikhlas kasik..Award dan kad2 kat bawah nie khas utkkawan2 bloggers yan yg ada kt sidebar tufollowers dan silent reader…tak lupa jugak kepada mereka yg meninggalkan jejak disiniKerana tanpa anda semua..blog nie x meriah gitu..so…meh lah amik award dan kad2 […]

Hepi Besday to Ije

yanmie

Hepi besday to goasop a.k.a Ije..yg ke 22 tahun..muda lagi ek…apa pun kak yan doakan semoga panjang umurdan dimurahkan rezeki..amin.. Sudilah terima gift yg tak seberapa nie..kak yan buat kejap td nie..Ikhlas dari Kak YanKhas tuk ije….

Tag dr Kak Tera

yanmie

Tadi Yan ke rumah Kak TeraSaje suka2 menyelongkar umah dia…hehehe..rupanya yan ada utang Tag Tag nie dh lama yan dpt..cuma ingat2 lupa…sori ye Kak Tera..jgn serik ye utk Tag yan lagik..hehhehehe..nie ha kat bwh nie Tag nye.. Soalan 1:Nyatakan destinasi terakhir anda pergi untuk merilekskan kepala otak dlm bulan November […]

Subscribe US Now