Jawab dengan gigih…

yanmie 1

Saya di Tag oleh kak Azza

1) 1st time naik kapal terbang-
Tahun 2000, masatu dapat tawaran melanjutkan pelajaran di Johor Bharu.

2) 1st time beranak-
26/04/2006, Hari Rabu, Pukul 5.20pm

3) 1st time gi overseas-
Masa balik kg kat sabah flight dr KLIA transit Brunei, hehehe…kira boleh lah tu kan..

4) 1st time duduk jauh daripada family-
Tahun 2000, masa tu melanjutkan pelajaran di Johor Bharu, boleh kata tiap2 hari tel kg coz rindu..hehhee…siap nanes lagik…

5) 1st time kerja…-
Masa study2 dulu dh buat part time keje kat hotel hyatt regency JB sebagai waitress.

6) 1st time rasa diri gemuk..–
Lepas bersalin anak yang pertama, naik sampai 10 kilo, tak sempat nak turun berat, mengandung yang kedua plak. sekrang dh slim sikit dh, diet. turun 13 kilo dlm masa 5 bulan. hehehe…

7) 1st time bercinta?-
ala cinta2 monyet masa sekolah2 dulu..dh tak ingat bila..dan dengan siapa..hehehe..

8) 1st time rasa diri cantik??-
em…payah nak jawab soalan nie…nanti nk fikir bila…

9) 1st time masuk cinema-
Masa sekolah rendah, darjah 5 kalu tak silap, masatu jadik perantara antara makcik dan pakcik (bercinta), sekarang diorang bahagia. anak ramai lagik tu…

10) 1st time admitted in hospital-
tahun 1999, masa tu dh nak dekat2 SPM. Masuk coz buat operation untuk membuang ketumbuhan di payudara kiri. now dh ok…

11) pilihan hati…..:- Kak Azza kata,su suh jawab dgn gigih …hehheee..
kali ni sy tag teman2 kat bawah nie. tak pernah lagik tag mengetag nie. So ini dia pilihan hati.

1. Lina
2. CtDelima
3. Reena
4. Kak Zana
5. Gege

One thought on “Jawab dengan gigih…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Nuzul Al-Quran dan Lailatu Qadar

Nuzul Al-Quran Peristiwa nuzul al-Quran menjadi satu rakaman sejarah dalam kehidupan Nabi SAW hingga seterusnya berperingkat-peringkat menjadi lengkap sebagaimana kitab al-Quran yang ada pada kita hari ini. Peristiwa Nuzul al-Quran berlaku pada malam Jumaat, 17 Ramadan, tahun ke-41 daripada keputeraan Nabi Muhamad SAW. Perkataan ‘Nuzul’ bererti turun atau berpindah dari […]

Subscribe US Now