Kaspersky Anti-Virus 2009

yanmie


Semalam hubby ajak gi cari CD KAV 2009. Jenuh gak arr cari coz… kebanyakan kedai tak de stok. nasib baik ada satu kedai nie ada jual. haaa lega sikit rasanya. Bolehlah pakai untuk setahun dengan harga yg takdelah mahal sangat cuma RM 55.oo je. Install pun senang, pc still ok lg, x berat. Tapi masa install ada problem sikit coz AVG08 tak leh nak remove, Nasib baik refer kat site Putra. adalah gak member2 yg membantu. Alhamdulilah…install berjaya, dan segala Virus, Parasit dll dapat delete. Lega rasanya nak melayari internet tanpa sebarang kerisauan, keraguan dll…hehehee…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Kereta Mainan takde tayar

Ini adalah sebahagian daripada mainan yang Aiman ada. Semua keta mainan nie dh tak de tayar tapi dia masih lagik nk layan mainan nie. keta mainan yg ada tayar dia tak brape nak layan. Klu mainan yang nie, aiman sanggup berebut2 ngan adik. memang lucu…yang adik pun saje dehgki kat […]

Subscribe US Now