Kasut Raya

Ini Haziq punye kasut size 24, kaler merah lagik tu. saje nak match ngan pakaian2 dia.

Yang nie pulak Aiman punya kasut. Dia sendiri yang pilih nak yang kaler dan design gini, yan tengok pun ok gak. so ambik jelah.

Yang nie plak Yan punya sandle, saje pilih yang cam gini, simple je. kali nie tak mo pakai yg tumit tggi, takut tak selesa nak berjalan nanti. tambah2 ngan ada anak kecik nie, kang susah nak berjalan.

Yang nie sandle hubyku. kali nie kami berdua simple je.

Semua Kasut raya nie beli masa weekend ari tu.

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge