Keletihan dan Kesibukan Open House

yanmie



Lama rasanya tak memposting di blog nie…

erm..lama ke 2 hari tu??…yang pasti bagi yan 2 hari tu memang cukup lama.

Yelah Yan buat open house 2 hari berturut2…

sehari untuk kawan2 dan sehari lagik untuk keluarga…

Letih tu jangan cakaplah macammana….

Nasib huby memang banyak membantu dari semua segi…

anak2 pun cam faham2 je ibu dan ayah diorang tengah sibuk

so anak2 pun buat hal sendiri takde buat hal

Alhamdulillah….semuanya berjalan dengan lancar….Syukur…

Memang seronok rasanya bila buat jamuan macam nie

boleh jumpa kawan2 lama, yang jauh…

bak kata adalah jugak cam jejak kasih gitu..

Haaa…cakap pasal letih nie…

Yan baru je abis ngemas2 umah, menyimpan segala periuk, belanga, kuali, bekas2..dll

almaklumlah benda2 tu semua bukannya pakai selalu pun..

so tempatnya adalah didalam stor..hehehhehe…

Yan bersyukur…

dalam tempoh menjalankan Open House nie

Yan dan Suami diberi kekuatan dan kesihatan

Alhamdulillah Ya Allah….hambamu ini bersyukur…Amin…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Meja Makan Baru...

Meja makan nie beli Cash tau!!! Kepada kawan2 semua jangan jeles k… yan dapat meja makan baru hehehhee…hubby yang belikan gara2 open house punya pasal aritu… Yan cakap kat hubby nanti kita beli meja makan baru ye… tau2 dua hari pastu…haaa…ibu kata nak meja makan??? wah..best nie…hubby nak belikan… Jenis […]

Subscribe US Now