Thanks to Reena for being my fren

yanmie





Semalam Yan dapat kad nie dari Reena

memang quite surprise sangat…

Reena hantar pun senyap2…

Tau2 dah sampai surat kat rumah

Anyway….thanks to Reena for being my fren..



Oppsss…jangan jeles ye sape yang baca n3 yan kali nie

coz yan dapat kad nie dari sahabat blogger….

meh yan intoduce sekali lagik…

namanya Reena….

isteri kepada Ikhwan dan Ibu kepada Danish dan Arianna…

seorang sahabat blogger yang banyak berkongsi cerita dengan yan

dan tak pernah jemu2 nak koment di n3 Yan…

To Reena thanks for being my fren dear..



Tengok Kad tu dekat2 sikit…

ha…kalau tak clear…klik je kat gambar tuk paparan yang lebih jelas

kalau tak leh gak pakai kanta pembesar ok…

nampak tak…ada bugs tu…ha tu kawaii koleksi dari Reena…

Thanks sangat2….yan suka…cute…cam Tuannya…

Yan hargai sangat2…

Yan doakan semoga persahabatan kita ini berkekalan dan berpanjangan…insyallah..Aminnnnn…

** Untuk pengetahuan Reena kawaii tu yang lekatkan pada Laptop Yan….hihihihi…thanks dear…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Keletihan dan Kesibukan Open House

Lama rasanya tak memposting di blog nie… erm..lama ke 2 hari tu??…yang pasti bagi yan 2 hari tu memang cukup lama. Yelah Yan buat open house 2 hari berturut2… sehari untuk kawan2 dan sehari lagik untuk keluarga… Letih tu jangan cakaplah macammana…. Nasib huby memang banyak membantu dari semua segi… […]

Subscribe US Now