Andaiku Tahu – Ungu

yanmie


Yan minat sgt dgn lagu ini…
so jum nyanyi bersama2 k..
sebelum tu pausekan dahulu lagu yg tengah berputar tu..
hehhee..kat mana??..tu kat sidebar tu..“My Songs”
Barulah tak bertindih lagu…
macam yg kak su komplen bgtau yan…
heheheee…jgn marah ye kak su
Anyway terima kasih atas keperihatinan Kak su ngan blog Yan nie…hehehee..

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Flqf5F6Iiak]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Life Traffic

Actually entry nie Yan nak posting smlmdi sebabkan kesibukan so baru ari nie dpt yan postingingat lg tak sebelum nie Yan ada posting pasalyan sakit ulcer mulut?? Tak sampaipun seminggu entry pasal nietetiba yan terpanggil tuk tgk Life Traffic Feed tengok2 ada pengunjung dr Japanmasuk melalui google dgn key “Sakitnya […]

Subscribe US Now