Award tuk Teman2…

yanmie





Ini festime Yan nak kasik Award…

selama nie duk tunggu orang kasih je *ihik..tak malu aku*

So kali nie Yan nak kasik award kat teman2 semua…

terima kasih yan ucapkan kerana sudi menjadi teman bloggers

semoga ikatan ukhwah persahabatan berpanjangan…

Insyallah…Amin…

Award nie yan nak kasik kat diorang kat bawah nie..

@liyannuar

AlongArman

Ariansem

Azmirul

CheMat

Chempaka

Deza

dotblogspotdotcom

Florence

Jent

Jitegha Bloggers

Kak Azza

Kak Kamsiah

Kak Lawa

Kak Ras

Kak Su

Kak Tirana

Kak Zana

Lina

Mama Amie

Mama Affiq

mp3download

Myza

Nurmala

Reena

Sarol

Sofeadhanilia

Yanie Putrajaya

Zamz

* Kalau ada nama yang tertinggal sila bagitahu ok…yan cuma listkan nama2 kwn blogger kat malaysia nie je..yg negara lain tak kasik..kang tak faham plak..menatang ape yang yan kasik kat diorang nie..hehehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Gift from Kak Azza

Semalam semasa bagi award kat kak azza… tak sangka pulak dpt gift Thanks Kak..kerana sudi mendetikkan hati… MMuuaaahss…*isk..lebih plak aku nie*…hehheee.. So pada sape yang tak dpt gift nie maaf bebanyak k…nie special kak azza kasik kat Yan So kalau nk jugak…gi minta sendiri k..hehehehe..

Subscribe US Now