Lagik Award dari Kak CT Delima

yanmie



Award Kat atas nie Yan terima dari
Kak Ct Delima

Terima kasih banyak2 kerana tak pernah melupakan Yan…
Sayang kak CT..cewah…
Yang lain2 tu jgn jeles ok…

Syarat award ni seperti berikut yer:

1. Sape yang dapat award ni leh letak kat blog memasing
2. Link semula kepada orang yang bagi award ni kat korang
3. Bagi award ni kat 7 orang bertuah
4. Tinggalkan ia mesej pemberitahuan yang korang dah bagi award kt orang tu

Dengan ini yan ingin berkongsi dengan 7 yg bertuah..
meh kita tgk sape yg kena????

1. Kak Tirana
Insan yg tak pernah melupakan Yan….*senyum dengan perasan*
2. Kak Kamsiah
Akak yang suka buat Yan tergelak

3. Kak Liya
Akak yang paling slumber mamber, sporting, kelakar
4. Cik Manis
Adik blogger yang baru yan kenal dan bakal seorang guru
5. Nurmala
Seorang kawan yg gila2 cam yan
6. Yanie Putrajaya
Awek cute rebutan ramai..hehehe..tul tak??
7. Kak Su
Seorg Cikgu..dan now nk jadik DJ plak..hehehee..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Tag lagik dari Mama Amie a.k.a Sery

Yan di TAG oleh Mama Amie a.k.a Sery 1) do you think you’re hot?Kadang2..hehee..*senyum dg perasannya* 2) upload ur favourite picture of u.. 3)Why do you like that picture?Suka sgt kt gambar kat atas tu..coz sekali je dlm seumur hidup amik gambar camtu…yang paling best..suka tgk kek tu..hehhe.. 4) When […]

Subscribe US Now