Majlis Kenduri Kawin Adik Lina

yanmie


Hari Ahad hari tu Yan and Family
gi kenduri Kawen adik Lina di Sg. Besar
Perjalanan dari Klang ke Sg. Besar lebih kurang dlm 1 Jam setengah je
Takdelah jauh sgt…ekceli x pnah smpai sana pun
biasa lalu je…

Nak di jadikkan cerita…
Kami tak beli hadiah awal2..
Ini kerana Yan Kelupaan (pnjm ayat Kak Liya)
So kami singgah gi beli hadiah dulu…


See…sangat bermurah hati pekerja nie…
Siap nk tlg balutkan lagik…
Anyway thanks sgt2 k..

Pas dari beli hadiah
Kami pun gerak…pas2 hubby tnya pasal kad ada bawa ke tak??
hehee…yan ckp tggl..
So kena patah Balik..akibat kelalaianku..
Nasib tak jauh..kira dekat lg ngan area umah..


Kami pun gerak dlm lebih kurang kul 12.30
so sampai sana dah kul 2.00pm
mmg meriah sangat2…
Bapak pengantin siap nyanyi lagik…
Sporting sgt…

Macam biasalah bila dah sampai tu
kami pun dipelawa menjamu selera…
Tima kssih bnyk2 pd family Lina
krn melayan dgn baik dan mesra gitu


See..Aiman dengan tak malunya…
Siap naik atas pelamin nk amik gmbr
teruja agaknya tengok ramai org nk amik gmbr
Aiman nie pantang tgk kamera…mulalah nk berposing

ekceli gmbr masa nie
diorang Lina nak amik gambar Family…
Aiman tu yg tak malu nk g interprem..
Apa lagik…hehhee..yan pun amiklah gmbr dia
bukan tak tahu aiman nie mmg sungguh2 tak kisah
tu yang tak malu gi naik atas pelamintu..
aisehmen…Yan pun jadiklah kameramen skejap..

Dalam padatu sempat gak Yan snap gmbr pelamin
Cantikkan..hijau + Gold..my fevret kaler


.:*Terima Kasih atas undangan*:.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Lagi TAG dr Kak CT ku Sayang

Tag nie yan terima dari Kak CT ku sayang yang begitu rajin sangat Tag yan. Tiap kali terima Tag, tiap kali tulah nak mengeTAG yan..hehee..takpe2 kerajinan melanda sekarang nie. What were you doing 5 years ago?Masa tu masih bergelar pelajar kolejā€¦ What were the 5 things on your to do […]

Subscribe US Now