Pernah tak terjadi kat korang pasal
Add Page Element Missing..
pendek kata kat Page Element tu tak leh nk buat pape..
nk edit pun tak boleh..
tgk macam template tu sekerat aje..takleh nk add a gadget
pernah tak???
cuak ok..takut2 blog nie lenyap aje..


Ekceli benda nie terjadi pada Yan minggu lepas
buka2 blog nk edit x blh..
gmbr2 dlm blog bnyk hilang..
semacam blog yan nie cacat lah gitu..
tak sempurna..
klu korang perasanlah
aritu blog yan nmpk berantakan sdikit..
timbul rasa takut klu2 blog nie akan lenyap
tapi sbnarnya masalah kecik aje pun..

Setelah diuji dan dianalisa
apa masalahnya..
kecik aje pun..
korang klu terkena mcm nie
jgn risau ok..

ini dia cara2nya:-

korang hanya perlu clear cache dan cookies aje

1. Klick Internet properties
2. Pilih General tab.
3. Kat Temporary Internet Files, klick Delete Files..dia akan delete
segala data yg tersimpan di dlm cache
4. Klik Apply, dan pastu klik OK

* Klu ada Cleaner lg bagus..just Run aje..*
– dia cuci 1 komputer terus..

dan selepas itu refresh dahulu..
pastu korang akan boleh mengadd page element tu spt biasa
dan akan pulih serta merta dr penyakit kehilangan itu..
hehheee..harap dapat dikongsi bersama