Apa Sudah Jadi??

Nak tanya kat kawan semua
penah tak jadik gini??

Klik pada gambar untuk tumbesaran..

Tadi terkejut yan…
masa nak buka IE…benda alah tu yg keluar
tapi bila buka website lain boleh
cumanya nk buka google mmg lah x blh
agak2 korang nape ek??
penah jadik gini tak??
pastu korang buat ape???

huhuhu..pasnie dah tentu yan kerinduan ngan en. google nie
please helpme sape yang tau..
harap kwn2 dpt membantu..

You Might Also Like

22 Replies to “Apa Sudah Jadi??”

  1. Zaidon..mgkin gak arr google nk pomot gitu kan..coz kita pnya prob sama je..anyway apa yg kak yan tulis disitu mmg ikhlas..itulah diri kak yan..

  2. Takpelah.. mungkiin google nak promote ‘made in malaysia’ kot.. hehehe.. ermm saya baca ape yng Kak Yan tulis dalam ‘about me’ .. well respect pada Kak Yan.. good.

  3. As’kum Kak Yanmie.. saya pun guna kaspersky ori sejak 2 tahun yng lalu.. pandangan saya begini, actually tak der ape2 tu.. cuma ada konflik dalam ‘web trafik’ saya tadi kena juga.. tapi bila saya taip kembali URL yng betul boleh pegi ke google tanpa sebarang masalah.. ‘Web Trafik’ memang ciri yng ada dalam kaspersky, tambah lagi untk versi 2009 dia agak lebih ‘tegas’ dan dia berfungsi secara automatik, sekiranya kita taip URL yng tak tentu arah atau ‘kaspersky tu rasa link tu tak berapa bagus’ dia automatik denied. But untk check balik komputer kita OK, just scan balik ader virus ke tak.. : )

  4. ITU ADALAH PERANGKAPjangan install jangan klik.Komputer anda telah dijangkiti Malicious software yang memaparkan iklan berkenaan bila membuka internet.Cara nak buang:www.download.comcari software AD-AWARE.1.Install2. Download database update kata website Lavasoft.3. Update database software yang install tadi.4. Full scanSOFTWARE INI ADALAH PERCUMA DAN CUKUP POPULAR. Ia kuat membuang virus pengintip macam tu.Tambahan: Boleh juga install AVG free selepas itu

  5. hmmm… pelik pulak yek… salu kalau bukak page incik google.. tak penah lak tjadi camnih.. sejak da jatuh chenta pd incik musang api… x guna dah IE…

  6. kemungkinan some virus dah detec dlam exploreso better akk guna mozila firefoxlg cpt dan pantas.en google x pernah bg virus tau…so try kp/s :akk jgn lupa update anti virus tiap2 2 or 3 day k..supaya dpt elak dri anasir2 VIRUS

  7. OK.. macam ni, saya tadi lepas kena cam tu saya ‘delete’ browser history, cookies dan files. Lepas tu masuk balik taip URL yng , bukan yng google.com then saya dapat masuk, tadi pun cek email sekali lagi takder problem..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge