Entry geram sikit..

yanmie



Tengahari td yan dpt pgglan tel dr adik spupu & Pakcik
panggilan dr Sabah..katanya nk minta tlg..
ingatkan nk minta tlg ape…
nak tahu minta tlg ape??
ish2..tak patut betul..
yelah yan nie bukannya tak mahu tlg..
cuma belum mampu lg nk tolong benda itu..
yan sdiri pun berkongsi ngan hubby
nie plak snang2 nak minta kat yan..

Bukan niat nk memburukkan dia d sini
cuma kelakar..baru saje ayah dia masam muka ngan mak yan
dah plak tup2..call minta tlg..
sebenarnya yan x amik hati pun ngan kes2 org tua2 nie
lantak diorglah itu masalah diorgkan
kita anak2 nie tak usah masuk campur urusan org tua
cuma sepupu yang nie jenis pandai bodek mak bapak
klu dia kata “A”..mmg haruslah mak bapak kata “A” jugak..

ekceli mak yan tak simpan pun dlm hati kes pakcik yan tu..
pakcik dtg umah perli2..bunyi tak puas hati..
yelah berlagak sikitlah..anak baru masuk U dh sombong gile
tak ingat anak tu duk jauh camne..
klu bukan Yan nie sepupu dia, sape nak amik peduli hal dia kat sini???
siapa nk amik dia ke airport LCCT..hntar ke trg..(Universiti Trg)
siap kasik RM 250 lagik..yelah bukan mengungkit..
cuma geram saje..huhuuu…
teringat masa yan dtg semenanjung nie semua buat sdiri…
haruslah dia dan keluarga nya mengenang budi..

Oklah berbalik pada benda yg sepupu nak tu..
ekceli dia wakilkan ayah (Pakcik Yan) tuk tell
napa dia sdiri tak cakap??
apasalahnya klu dia sdiri yg ckp..
barulah tau keikhlasan dia camne??
ini tak..asyik menggunakan org tua saje..
apepun yan tak membenci diorg..
cuma terkilan dgn sikap ayahnya (pakcik yan) terhadap mak..
tak sanggup ok..bila mak kita di buat mcm tu
serasa cam takde harga diri..pedahal diorg tu adik beradik..
pakcik yan nie kena penyakit oleh bininya..hahahha..jahat aku
ekceli dia dulu mak kata tak cam nie..semenjak anak2 dh besar
dah ada harta sedikit..mula lupa akan asal usul..

dah susah nie barulah pulak tahu nak minta tlg…
dah tu tak tell yan sdiri..siap minta org telkan Yan..
ada sedikit rasa tak puas hati..huhuhu..
napa tak tell sdiri??..malu ke??

inilah benda yang sepupu yan nak tu..
suruh di belikan laptop..huhuhu..
beribu gak nie..mana nak cekau..
baik beli tuk kegunaan sdiri..
Adik yan pun tak minta free laptop..huhuhu..


Gambar di pinjam dr en.google

huhuhuu…rasanya ini first n3 yan
pasal geram2 nie..almaklumlah kita nie manusia biasa
tak lepas dari benda2 nie semua…
terpulang pada anda nak menilai yan mcm mana..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Yan Rindukan Ieno..

table, tr, td, li, p, div {font-family:Malihini Cuban BTN; color:FE006E; font-size:15px;}.btext {font-family:Malihini Cuban BTN; color:FE006E; font-size:15px;}.blacktext10 {font-family:Malihini Cuban BTN; color:FE006E; font-size:15px;}.blacktext12 {font-family:Malihini Cuban BTN; color:FE006E; font-size:15px;}.lightbluetext8 {font-family:Malihini Cuban BTN; color:FE006E; font-size:15px;}.orangetext15 {font-family:Malihini Cuban BTN; color:FE006E; font-size:15px;}.redtext {font-family:Malihini Cuban BTN; color:FE006E; font-size:15px;}.redbtext {font-family:Malihini Cuban BTN; color:FE006E; font-size:15px;}.text {font-family:Malihini Cuban BTN; color:FE006E; […]

Subscribe US Now