haip!!..jgn terkezut ok tgk address yan kt atas tu
sbnarnya dah pun berpindah ke dotcom gitu
ini kerana nak mengelakkan blog yan hilang
atau terdelete dgn sdirinya
sangat2 takut ok klu blog nie hilang
mmg bnyk kenangan..
menangis airmata darah sekalipun x dpt blk

Yan ada terbaca kat blog reena
pasal blog hilang @ terdelete dgn sdiri
So yan citerlah kt hubby yan..
hubby sgt2 risau ok klu blog yan nie hilang
hubby tau hobi dan minat yan pd blog nie
yan sgt2 syg blog nie..walaupun yan ada 3 blog lain
tapi blog nie sgt special bg yan
blog 3 yg lain tu terdelete pun tak pe..ahaks..
tapi jgn yg nie..

So pg smlm sblm hubby g keje
dia bg Kredit Kad kat Yan..
suh pakai dotcom itu..
dia jugak menyatakan ingin menaja blog yan
sangat2 terharu gitu..
thanks dear..betul2 memahami..
sayang abang…

Apepun korang xperlu menukar address yg lama ke baru..
coz ianya outomatik link..
tak kisah korang nk pakai yg lama @ baru
dua2 pun boleh pakai..blogspot akan link ke dotcom ini..
yg pasti kini yan xyah nk pening2 nk backup blog..
coz dh ade domain sdiri..ahaks..cam hebat je gitu..
korang bila lg nk buat???
cepat2 sblm blog korang lenyap mcm tu saje..ngeee

Psstt!!..korang dh backup ke blog korang??
jgn lupa backup blog..
for info gi ke blog reena,
dia ada wat tutorial camne nk backup blog..
Harap dpt membantu ok..