My Besday

yanmie


Hari ini Genaplah usia Yan 26thn
uwaaa..hubby kata dh tua dh..
takpe..alhamdulillah dlm usia 26thn
yan dh ada 2 hero kecik dlm hidup yan..
alhamdulillah..Rezeki Yan dan Hubby…


Ptg smlm hubby blk dr keje lewat sedikit
Tau2 sampai umah dia kasik Surprise Besday Cake
wah..tak sagka betul..
terharu gitu thanks dear..
ingat jugak besday ibu nie ye..

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=8ov8ewN4Bgg]
Antara Gambar yang d snap

Semalam Tepat kul 12mlm apa lagik..
sesi memotong kek ler…
anak2 yan pun cam tau2 aje…
x tido2 jugak sehinggalah detik 12 mlm..
so sambut sekali dgn 2 hero kecik nie…
yg paling best sgt bila hubby wish besday kt yan..
wahhhh…bertambah2 bahagia rasanya..
Thanks dear…buat semua nie utk Ibu..
Insyallah Ibu tetap terus berusaha untuk menjadi
Isteri dan Ibu yang Terbaik di dunia..Amin..

************************************************************
Yan jugak ada terima Gift besday dr Kak Chik
Tak sangka sgt2…akak peka dgn blog yan..
Sangat terharu dgn pemberian nie..
Thanks meluangkan masa untuk membuat gift nie
cantik..comel..Yan suka..Yan hargai sangat2..

************************************************************

Kek kat bawah nie pulak dari Kak Liya
wah cam kek real aje..thanks sgt2
susah2 aje akak buat tuk yan..
anyway yan pun doakan agar persahabatan ini tiada noktahnya

************************************************************

Kek yang nie plak yan terima dari Lina
Kawan baik..sangat2 memahami..dan penyayang
Thanks ya..dh buat nie tuk yan..
Walaupun kebizian tu tahap gaban
tapi masih jugak sempat nk buat kek nie tuk yan…ehehhee..

************************************************************

Kek kat bawah nie plak dtgnya dari Kak CT ku sayang…
wah best sgt2..terharu rasanya..
thanks kak..yan hargai sgt2..

************************************************************

Kad kat bawah nie yan terima dari Yani
Thanks sgt2 dh susah2 buat kad nie tuk yan..
Yan hargai pemberian ini..

************************************************************

Dan Kad yg kt bawah nie plak yan terima dari Azie @ Comot
Thanks dik…susah2 aje buat..
kak yan hargai sgt2..doakan yg terbaik tuk kak yan ye..

Apa2 pun yan ucapkan Thanks pada teman2
yang sudi memberi gift kat atas tu..
dan yang sudi mengomen tuk
wish besday kepada yan…
Thanks atas doa2 kalian semua
insyallah muda2han termakbul doa kalian tuk yan…Amin..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Mawi Selamat bernikah dengan Ekin

Pg smlm yan tgk TV ngan HubbyAstro Awani 106..Tengok majlis pernikahan Mawi dan Ekinmmg nmpk berseri..Tahniah pada mereka.. Semalam Mawi Selamat bernikah dgn Ekinhanya dgn sekali lafaz shj…pada pukul 11.45pg smlmPasangan ini dinikahkan oleh Penolong Pendaftar Nikah Johor Bahru, Mahad Mohd Said, dengan disaksikan sanak saudara kedua-dua pasangan. dengan maskawen […]

Subscribe US Now