Video Editing

yanmie 8

Semalam Mak Yan call dr Kg (Sabah)
katanya nak tgk Video anak2 yan
rindu kata mak..cian mak Yan..
memandangkan kakak yan nk blk kg tengah bulan nie
So yan pun nak titipkan DVD anak2 yan tuk Mak Yan yg tercinta

Jadiknya Yan nie pun duk bizi..
menyiapkan video anak2 yan nie..
sempat lg yan nk screenshot tuk korang…hehehe..
kot2lah bleh dpt job baru pas nie..ahaks..
so ape lagik..jgn malu2 forward quotation korang..hehee

8 thoughts on “Video Editing

  1. Wow…yanmie pakai Ulead Video Studio 11 yer…daddy pakai tu jugak untuk video yang simple2…mudah dan user friendly..

  2. mm org pndai it leh la mcmtu..xpe nti sis ajo sery wat k..xmo nyusahkan sis nk tlong wat kn tuk sery nti.hehhehe..jgn mre ya..

  3. Uish pandai Yan buat editing video..hehehe..Kak tirana dulu2 rajin buat video tapi sekarang ni malas dah..sebab tak cukup masa..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Bersawang blogku

2 hari tak memposting rasa begitu lamanyarindu sgt kat korang..korang rindu tak???…hehheee..2 hari nie sampai tak sempat2 nk menyentuh laptop niebizi tahap gaban gitu.. Pagi nie duk kemas2 blog nie…ada sawang sikit2 dah nie…aiseh..baru 2 hari..belum 2 minggu lg..hihihiiibiasalah wiken mmg yan jarang on9ini kerana terlalu bnyk aktivi.. lagikpun klu […]

Subscribe US Now