Nasi Ayam Versi Yanmie

yanmie

Salam all…masih biiizzzziii nie sbb MIL + FIL ada kat umah…malas nk on9 nie pun on lappy kejap *malkumlah blogger tegar..kikiki* just nk share menu…Nasi Ayam *Versi sdiri pnya suka* xda jumpa kt memana…nak rasa meh dtg umah…hehehe Ayam bakar versi Yanmie gak..*sukak hati pnya resepi* buat pun mmg senang […]

Blogging time kacau deh budak 2 orang nie

yanmie

Salam all… blogging time Yan skrg sgt kacau okeh! sgt susah nk blogging skrg nie… sbb apa??? meh tgk napa jd susah nk blogging…hehehe ini budak 2 ekor org pnya pasal… kalau dh duk dpn lappy haruslah berjam2….aduhai… nak tau yg abg nie siap minta di  belikan lappy lagik kt […]

Mandi manda kat Wet World Shah Alam

yanmie 1

Salam all…. adeh…3 hai rasanya blog nie x berhapdate ini disebabkan sgt2 kebizzzziiiiaaaa *wah…bizi gitu house wife sorg nie…hehehe* cuti 3 hari mmg dimanfaatkan sepenuhnya dgn Family Day bawa anak gi jenjalan cari makan, shopping…dan macam2 lagiklah masa hari sabtu ptg kami ke Wet World Shah Alam bawa anak2 main air kikiki…mak diorg […]

Tabung Darah Negara Kritikal

yanmie

Untuk makluman semua!! marilah kita sama2 gi MENDERMA DARAH dan skrg untuk makluman TABUNG DARAH NEGARA KRITIKAL dan memerlukan PENDERMA DARAH ayuh kawan2 semua jom kita pakat ramai2 pegi MENDERMA DARAH Untuk makluman jugak TABUNG DARAH NEGARA memerlukan DARAH JENIS O kebetulan Yan pnya jenis darah dari golongan DARAH JENIS […]

Aksi panas mat rempit di hotel

yanmie

Fuh tajuk bikin panas je kan…hahaa jom tgk…panas ke tak panas aksi mat rempit kt hotel nie. hahaa…..adoii nk pecah perut tgk wei ada jugak ke org mcm nie ek… kot ye pun kemaruk xyah ler bawa tdo sekali..hehehe nasib bkn keta ke, lori ke, bas ke…hahaha Sumber gambar dapat […]

Nuffnang ads – 3 dah metered 6 masih buffered

yanmie

Salam all…. baru2 nie nuff dh hapdate earning kan mesti ada yg senyum lebar sbb income mahsyuk tu mcm Yan plak baru nie nuff hapdate earning tp Yan xde duit yg masuk..haha earning masih sama mcm sebelumnya *dh blh sgt nk cashout tp biar dulu* tp tetap senyum lebar walaupun […]

Cara mudah tingkatkan Trafik Blog korang

yanmie 1

Semalam cit chat dgn si bujang hensem Dir. dia tnya pasal segala benda trafik blog nie ler. so kt sini Yan sharekan utk semua…bak kata Dir “Sharing is Love”…hehehe ekceli Yan xdelah terer bab2 trafik nie ilmu yg ada nie pun coz atas kerajinan mengugel sana sini sejak berbelog thn […]

Happy Besday to me – 27 Tahun

yanmie

*gmbr pinjam dr en.google* Syukur alhamdulillah ke hadrat ilahi Hari ini 20 Dec genaplah usia Yan 27 tahun *masih mudakan…ekeke* Mudahan Yan terus sukses dalam kehidupan di dunia dan akhirat menjadi anak, isteri serta ibu yang solehah, penyayang dan semua yg terbaik mudahan amin… Terima kasih buat kengkawan kat Facebook, […]

Blog berwajah baru – Merahnye Mak ngah!!!

yanmie

Sempena Tahun Baru Maal Hijrah Yan pun nak jugak cat umah baru *hijrah* hehehe bkn apa lagipun bosan dh nak ngadap umah lama tu…huhuhu asik2 benda yg sama je..*hiks..nasib baik blog* So smlm sehari suntuk duk dpn lappy godek coding sana sini hiks…nasib baiklah smlm mmg tgh rajin..hehehe siap jugaklah […]

Subscribe US Now