SmileyCentral.com

Yahooo…akhirnya dpt gak berjejak kaseh ngan novelku tersyg..ehehe SmileyCentral.com

suka sgt2..mana tak sukanya..hampir 3 thn gak nak berjejak kaseh..

ekceli SmileyCentral.com Novel 3 nie..kakak yan pinjam

pastu duk diam2 SmileyCentral.com tak mahu pulangkan..

seee..SmileyCentral.com terukkan dia??…dulu2 habis sepah 1 stor yan kejekan dek mencari 3 Novel nie..huhuhu..



Sebenarnya camnie..

kakak Yan x mahu pulangkan coz kes SmileyCentral.com geram ngan Yan..ehehe

nak dijadikan 1 cerita..

Yan terhilangkan Novel dia, tak silap tajuknya..hem..ape ye..

haa..Ranggau dan Tombiro..ntah spell betul ntah idak SmileyCentral.com..bunyi camtu ler

2 Novel tu ada sign Penulisnya iaitu kwn kakak sdiri

nama penulisnya Ramli Awang Murshid..yg berasal dr kg Yan jugak..

So pada Novel tu ada ler sign abg Ramli nie..

Dan kakak jugak masatu buat tesis pasal abg ramli nie ler..

itu yg dia SmileyCentral.com geram sgt ngan Yan..ehehe..

Senang2 je hilangkan Novel dia..huhuhu..

minta SmileyCentral.com ampun ye kak..hohohoho..

SmileyCentral.com

Baru nie yan saje menyamun suka2 tgk almari dia

see…Yan terjumpa Novel tu..hahahha..

so xde pilihan..dia terpaksa akur..ehehe..

dan dia ckp SmileyCentral.com..”amik ler dik..dh malaslah aku nk nyimpannye..”

pastu yan ckp SmileyCentral.com..”sape suh simpan”..

Kakak ckp..SmileyCentral.com “aku geram pasal dulu ko hilangkan Novel aku”…

wakakakkakaa…aku SmileyCentral.com tergelak waktu nie..nak tergolek2 rasanya..

punyelah dia SmileyCentral.com geram sampai buat pekasam Novel Yan nie sampai 3thn..

mak aiii..lama tu kan???..ish..ish..SmileyCentral.com

SmileyCentral.com

But now dia dh x ungkit2 dh pasal Novel tu..ehehe..gembira sgt..

yelah mana tak gembira..nak ganti bila2 blh..

tapi tu ler dia nak sign abg ramli sekali..

uwaaa..mana ku nak cari si abg ramli tu..

ntah2 klu jumpa nak ke dia kasik sign nya itu..hahaha..

Apa pun SmileyCentral.com pada kakak coz dh kira halal dh Novel yg hilang tu..kehkehkeh..