Dapat Travel Beg 5 in 1

yanmie

Yeah…Yan dpt Travel Beg 5 in 1 free ..yuhuuu..
beg nie dpt dr SINI
Hubby gi redeem kt petronas
utk dptkan Travel beg 5 in 1 nie kena ada points 8000
hubby yan pnya adalah dlm 17 ribu lebeh..
waahhh..ini nmpaknye dh melabur kt petronas shj dh bnyk tu
itu belum termasuk points2 yg sblm nie..
ape pun..ehehe..suka sgt nie dpt beg free..


yelah sape tak suka dpt beg free kan??
betul tak??..
yang Yan paling suka Back packnye..
kiut sgt2..blh letak baju2 dan pampers haziq..ehehe..

Korang dh penah ke dpt beg nie??
ke Yan yang perak sgt nie..ehehehe..tak malu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Punya Email sendiri

Seronoknya punya email sendirikanskrng nie yan nk tayang ada email pada domain sdiri..wah best betul..ehehehehe..saje tunjuk..kot2 nak begosip ke..ahaks..jgn segan nk email ye..hahahhaha..but ekceli email nie jrg buka dan guna pun..belum brape biasa lg..biasa guna gmail aje..eheheyang nie nk buat perhiasan aje kot..hahhahaa.. Korang x teringin ke??ish..apelah riak yan nie […]

Subscribe US Now