Haziq mengerjakan Tisu

yanmie



Tengok aje Tisu2 kat atas tu…
abis dikerjakan oleh si haziq yg kiut miut nie…
pantang nmpk Tisu..haruslah dikerjakan..hoohoho..
Penah sekali tu abis dia koyak2kan…
siap berkerja sama ngan Aiman
nasib baik dia x mkn plak tisu tu..
klu tak haru biru ler jwbnya..

yelah Haziq nie kat umah peranan dia sbgai Alam flora..ehehehe..
semua benda dia kutip masuk dlm mulut..
so haruslah kena lebih pemantauan pada dia..
waktu dia buat projek nie..Yan duk kt dapur…
Haziq capai tisu dr meja..huhuhu..
aiman pun bkn nk bgtau kt ibu dia ke..malah join sekali..
aiseh..diorg nie cam dh berpakat plak..huhuhuhu..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Berapa Nilai Blog Anda??

Berapa nilai blog anda dalam Ringgit Malaysia? Sama seperti pengiraan How Much Is Your Blog Worth oleh Dane Carlson, kali ini dalam Ringgit Malaysia pula Perhatian: Ini adalah bahan hiasan sahaja…Tiada kena mengena dengan harga blog sebenar..Pengiraan adalah berdasarkan kepada pengiraan AOLCuma daripada USD, ia telah menaikkan ke 3x ganda […]

Subscribe US Now