Hari nie sebelum Yan nk ke Klinik nk buat follow up
hati terpanggil utk menyelesaikan hutang..ehehehe..
sori ok pada kwn2 semua yg megetag yan..lambat sikit
so ari nie nak jwb 2 Tag rasa2nya..

Tag 1 datangnya dari Kak Ct Delima

1-Lukis jer la kartun ker muka sendiri ker kat kertas apa2 je..
mesti lukis sendiri jgn suh org lain buat..
2-Snap/scan lukisan tu…
3-Pastu upload kat blog korang ya !!
4-Pastu tag 4 mangsa


Lukisan ini di sumbangkan oleh hubby yan..
sori ek..dh melanggar peraturan plak..hehehhe..
mohon ampun ye..anggap saje Tag nie hubby yan tlg jwbkan..
lain kali jgn serik mengetag ye..
bukan ape..tgn yan nie keras betul x leh nk melukis..
dh bnyk kerta yg dibuang dek menyelesaikan Tag nie..huhuhu..
so hubby pun tlg lukiskan..
bleh kan kak Ct??…ala..blh lah..dh buat pun..hehehe..

Pastu nk kena panjangkan pada 4 mangsa ye??
rasanya tk mhu tag sesiapa..coz yan pun x brape sihat lg
nk ke rumah diorg bgtu ada Tag..

**************************************************************


Award yg berTag ini datangnya masa hujung tahun 2008 aritu
Yan di Tag oleh Cikgu Zam dan Cik manis pastu ada lg sorang yg megetag..
tp lupe lah plak..sori ek..
yan nie dh diserang penyakit ketuaan..
berjangkit ngan kak liya..hehehe..

nk dpt award nie nk kena ceritakan 10 tentang diri

1. Peramah…rasanya semua org tau yan nie peramah…ahaks!!!
2. Penyayang..bak kata org x kenal maka x cinta
3. Ibu muda yg nakalz sikit2..ekekekkeke
4. Kiut kot..hhhahhhahahaa..*persan dlm hati*
5. Sukakan pink cam Cik Manis gak
6. Pemurah sgt2…sape nk laptop???angkat kaki..hahahaha..
7. Photo Addicted..dh berjangkit ke anak2 plak..huhuhuhu..
8. Suka Mkn Jagung rebus..baru2 nie aje..
9. Suka ngabiskan duit hubby..hehehhee..
10.sangat cinta dan sayang pada Hubby, anak2,mak, ayah, adik2, family & kwn2

Award nie kena panjangkan pada 10 org..
hem rasanya tak mahu kongsi ngan sesape bleh tak??
nak simpan sorang2..hehehehe..
jahat aku….
sebenarnya cian kt diorg nk kena jwb tag nie sekali..
so nk bg diorg rilek dulu awal thn nie..
so pada anda2 semua..anda dikira selamat dar tag2 ini..