Berwajah Baru

wah2..kini laman blog Permata Hatiku berwajah baru..
kali nie menampilkan kaler biru…
bak kata org sejuk mata memandang..ehehe
tapi belum habis lagik yan mengRENOVATE umah baru nie
Banyak widget2 yg terpaksa dibuang..huhuhu
sangat2 sayang ok..tapi xpelah demi kesejahteraan blog ini jugaks…
so Yan letak aje widget yg perlu..

Baru nie dpt aduan dr seorg kwn yg kiut Mala
sedang yang berYM dgn dia..tetiba mala bgtau blog Yan xleh nk view
huhuhu..sgt2 terkejut ok..coz yan tak guna IE, Yan guna FF aje..
tu yg x tahu bahawa pengguna IE mmg xleh nk view blog yan..
patutlah semenjak akhir2 nie rasa cam sunyi aje..
visitor pun bape orang aje..huhuhu..

Klik pada Gambar utk Tumbesaran

So setelah di CSI kan blog yg bertemplate PINK dulu tu
di dapati error yg keluar command yg keluar “OPERATION ABORTED”
Itu maknanya ada error tang Java Script…tu yg xleh view
Berbanding dgn pengguna FF..blh view dgn sempurna sekali..
So Yan amik keputusan utk menukar template..huhu..
Malas nk membuang masa mengodek2 coding..huhu

sbenarnya dh jatuh hati kat template dulu tu..nk buat camne kan..
so takpe..sesekali bertukar selera plak ke template yg BLUE ini..
apa pun konsep kalerful masih digunakan..ehehe..
barulah umah x nmpak pucat dan kusam..hehe..

Alhamdulillah kini pengguna IE dh blh view blog Yan sprt sediakala..
Thanks yea pada Mala coz begitu perihatin sekali..
Jasamu tetap ku kenang…mmuaaahss..Thanks ye dear..
jumpa nnti Yan belanja makan..nak tak??..ngeh..ngeh..

You Might Also Like

8 Replies to “Berwajah Baru”

  1. salam pada semua yang komen kat sini..hem ekceli ini kali ke dua yan gunakan template kaler biru nie..tp yg nie birunya nmpak sedap mata memandang..ehehe..apa pun yan suka ngan template nie..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge