Binggo sebagai tetamu yg ke 2222

yanmie 14


Tadi rewang2 ke blog Ibu Amjad a.k.a Idayu
dia ada buat contest..Yan pun baca ler Entrynya..
contest tu..sape yg guest yg ke 2222 akan terima hadiah misteri..
tup2..kebetulan masa yan masuk kesana..
sekali Binggo daaa..ehehe..sonok nie..

so kenalah ada bukti yg kukuh..
bukan main ckp2 aje..
so pada Ibu Amjad a.k.a Idayu ini dia buktinya..
ekekeke…kiranya yan nk tebus adiah ler nie..ehehe..
yelah sape tak seronok nk dpt hadiah kan..lagik2 hadiah misteri..ehehe..

Inilah dia buktinya sbgai Guest yg ke 2222 itu…
psstt!!!..pantas je Yan buat posting nie..ehehe..

14 thoughts on “Binggo sebagai tetamu yg ke 2222

  1. @liyannuar…ehehe..sama cam akak jugak kan meang contest..contest kt blog akak tu mmg mesti join pnya cuma tak tahu ler ada luck ke tak..huhuhu..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Award dan Tag dari Daus

Nampaknya musim award melanda lg daaaa…Kali nie terima dari DausThanks ye dh bermurah hati ngasik Award nie kat akak.. See nk terima Award pun ada syaratnye..Meh tgk ape syarat dan Soalan yg dikenakan utk menerima Award nieSYARAT2:Jawab soalan yang diberikan, Passkan/share dengan 3 atau lebih bloggers kegemaran anda Buat satu […]

Subscribe US Now