Jalan-Jalan Carik Makan

2 hari nie kebizian melanda
tu yg blog xberupdate..huhu..
so hari nie barulah free cam sediakala
haritu masa mlm minggu ke Uptown Shah Alam
tp x snap pun gmbr..sibuk bershoppingan..ehehe..
pastu bsknya Ahad 8.09.2008 kami ke KL plak
gi bershopping dan gi jenjalan kat KLCC
mmg best sgt2…lagik2 melihatkan telatah Aiman dan Aisyah

Di luar KLCC

Di dlm KLCC

Lepas dari KLCC..kami ke Jln TAR plak
gi mencarik tudung untuk mak tercenta..
Alhamdulillah..tudung yg dicari dapat jugak
so rembat 2 helai aje..coz itu aje kaler yg menarik
Apepun yg penting tudung tu kenalah yg ada batu tu..ehehe..
psstt!!!..org tua pun nak bergayo jugaks tau..hahaha..
Tapi sayangnya x ingat nk amik gmbr..
kini tudung tu dh selamat sampai ke kg
coz flight kakak yan pg semalam ke Sandakan, SABAH..

Lepas dari Jln TAR plak..
kami singgah mkn malam di Keramat..
Ezatty Tomyam namanya..mmg sedap mknan kt kedai nie
dulu2 masa bercenta2 ngan hubby mmg tiap2 mlm mkn kt situ
kekadang klu turun KL mmg singgah mkn kat situ..
diorg2 kat Ezatty tu pun dh mmg kenal sgt dgn kami..
ehehe…yg seronoknya dulu2 masa mkn kat situ time bercenta
now dh ada anak nie cam lain sikit..bertambah best..
psstt!!..nak tahu..di samping itu dpt mengimbau kenangan dulu..ehehe..

Mmg berbaloi mkn kt Ezatty Tomyam nie
harganya mmg berpatutan
selain menu kat atas tu..kami order air buah 2 & milo Ais 3
dan nasik putih 5 pinggan..
Harga utk semua tu hanyalah RM 54.60….
Apa pun yg bestnya rasa makanannya mmg enak sekali..yummy…

Lepas dari semua tmpt tu kami pun blk umah (Klang)
huh..mmg letih sgt2 hari tu..
Apa pun benda2 yg dihajati semuanya dapat jugak..
Alhamdulillah semuanya berjln dgn lancar dan baik sekali..

You Might Also Like

3 Replies to “Jalan-Jalan Carik Makan”

  1. rasa nak pi sana ler…macam best aja restaurent & harga memang berpatutan … so JALAN-2 CARI MAKAN LER !!!! lepas ni..Teringat pulak zaman cintan-2 kat KJ dulu ada satu gerai PATANI, itu ler tempat dating, tapi sedih gerai tu dah kena roboh, owner tu dah balik negeri..Rindu sup cendawan & Nasi goreng PATANI… 🙁

  2. Assalamualaikum Yan.Banyak juga aktiviti yan sepanjang cuti thaipusam ya. Seronoknya… lebih2 lagi si Aiman tu. Eheh dah ada buah hati ke?Amboi… manja nya dia.. hehehe.Lauk-pauk yang yan order tu sama dgn apa yang kakchik order masa makan malam dgn suami kat luar baru-baru ni. Ada snap gambar, ingat nak share dlm blog tapi dalam pc suami pulak, malas nak copy. Tapi lauk-pauk tu mmg kesukaan ramai orang. Betul tak?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge