Punca Operation Aborted

yanmie 13

Setelah menelaah 1 hari dpn laptop nie..
mencari jln camne nk membuang Operation Aborted kat IE akhirnya berjaya
moga2 xde lagi masalah sebegini…huhuhu..
so smlm gigih mencari mcmmana caranya membuang JavaScript yg error tu
coz dlm widget mmg xde yg error..Yan dah CSI kan dh
see Yan siap buka buku lg…
x rugi yan study dulu amik ‘Software Engineer’.ehehe..
angkat bakul sendiri daaa..
Tapi bnyk juga widget yg Yan buang coz rasa cam menyemak aje..ehehe

Caranya salah satu javascipt tu blh error
bila kita meletakkan command <TABLE> di dlm template..
so klu ada command <TABLE>
mmg x mustahil akan terjadi Operation Aborted..
Operation Aborted ini hanya terjadi pada IE shj
ini kerana IE tidak menyokong command tersebut..
but alhamdulillah now blog yan dh boleh di View dgn sempurna melalui IE
berbanding dgn Firefox mmglah power gitu..
Yan dh terlebih jatuh hati pada encik musang firefox itu..ehehe..

psst!!…settle 1 masalah nie..
boleh lah Yan teruskan mengdecorate rumah baru nie..ehehe..
sangat2 lega akhirnya dapat menyetalkan problem tu..syukur sgt2..

13 thoughts on “Punca Operation Aborted

  1. Kak Chik…salam jugak..ala mana ada terer..sikit2 aje..tp yg bestnya kita nie sealiran rupanya..ehehe..patutlah rasa cam rapat sgt ngan kak chik..ehehe.akak klu CSI amik yan keje x dpt ler nk berblogging cam sekarang nie..almaklumlah sibur nak berCSI..ehehe..

  2. salam yan,terer la pn yanmie sorang ni.kakchik pun amik soft. engineer jgk tapi rasanya tak seterer yan.kira CSI patut amik yan keje dgn depa ni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Punca Operation Aborted

Setelah menelaah 1 hari dpn laptop nie..mencari jln camne nk membuang Operation Aborted kat IE akhirnya berjayamoga2 xde lagi masalah sebegini…huhuhu..so smlm gigih mencari mcmmana caranya membuang JavaScript yg error tucoz dlm widget mmg xde yg error..Yan dah CSI kan dhsee Yan siap buka buku lg…x rugi yan study dulu […]

Subscribe US Now