Free Blogger Template untuk korang

Semalam sehari suntuk duk mengadap Laptop nie
angan2 nak buat template sendiri
akhirnya menjadik jugak..ehehe..x sia2 study dulu..ehehe
yelah naik berpinar mata nie duk tgk coding
buat Try and Error aje dr smlm..
dan hasilnya memuaskan lah jugak..
yelah hasil titik peluh sendirikan…

So pada korang yang berkenan…
dialu2kanlah untuk menggunakan template nie..
Free aje..just download..tp tlg jgn buang tang Credit tu yea..
coz penat gak buat nie…bkn senang..
klu setakat edit2 tu semua org bleh buat kan..
Yang nie biarpun simple tapi berpeluh gak buatnya..huhuhu..
apepun mmg puas sgt2 dgn terhasilnya template ini..

View | Download

Oklah nantikan pulak Template dan Layout terbaru dari Yan ye..
insyallah klu Yan kaya dgn masa nanti
bleh ler yan buat lg…
Apapun Yan sgt2 berpuas hati..

You Might Also Like

18 Replies to “Free Blogger Template untuk korang”

  1. wah… bagus, bagusss… sila bikin lagi dan lagi… mana tau… kot2 ado yg bisa mcuri hati ini… bole le gune template yg Yan reka sendiri… kredit harus diberiii… cayokkk… cayokkk

  2. Ieza..thanks..mmg suka main ngan coding..itupun bila kerajinan..tp bila mls tu mmg nk pandang pun x mahu..hahhaa..coding2 nie mmg xdpt dipisahkan dgn yan..huhuhu..dr study dulu2 lagi dh main ngan coding2 nie…

  3. Kak Tirana…ehehe..saje suka2 kak..boring duk umah nie..anak2 pun dh pandai bawa diri..kadang tu diorg x layan Yan pun..main sesama diorg aje..huhu..nasib ler minat dan hobi ada klu x mmg mati kutu..huhuhu..

  4. Elynn…thanks..wah2 mentang2 AF dh kembali dia pun dh terkena angin2nya yea..anyway thanks sgt2 coz selalu dekat ngan aku..love u elynn

  5. Huaaaa Yan…dah mula buat template sendiri..Kak Tirana pernah gak cuba buat sendiri tapi tak tahan lorrrr..naik berpinar biji mata melihat coding. try and error..time consuming..last2 give up sebab banyak komitmen lain..hehehe

  6. cantik ada identiti sendiri, mean konsep ini sesuai untuk pencinta templete cutes…ceria dan riang..Wah-2 mcm pengkritik AF pulak Anyway nak tgk lagi template lain dengan konsep yang pelbagaiGood job…..my friend..

  7. Ijechanehehe..berpinar gak mata nie duk asik tgk coding2 tu..thanks yea..amboi pndainya dia puji kita…senyum sampai ke telinga nie..ehehe…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge