Klik pada gambar untuk tumbesaran

Tadi pagi terkejut sikit
yelah klu korang perasan gmbr kat atas tu
kan user online ada 23 org gitu
wah…sapa lah yg nak baca blog Yan yg ntah apa2 nie
sampaikan yg online pada masa yang sama sebanyak tu…
muskil nie…betul ke tak ek??
bila tgk kat Feedjit mmg yea…
ramai yg dtg bertandang dari pelbagai tempat dan negara
hohohoh..faham ke diorg bahasa dlm blog Yan nie..ehehe


Pastu baru perasan
rupanya blog Yan nie ramai jugak yang masuk dari google
ewah..perasan sekejap…ehehe
yelah tgk aje kat gmbr atas tu,
Ranking pertama tu kat e-referrer Yan…
Psst!!..sebenarnya nak angkat bakul sendiri..haahaha..