Hits Online

yanmie

Klik pada gambar untuk tumbesaran

Tadi pagi terkejut sikit
yelah klu korang perasan gmbr kat atas tu
kan user online ada 23 org gitu
wah…sapa lah yg nak baca blog Yan yg ntah apa2 nie
sampaikan yg online pada masa yang sama sebanyak tu…
muskil nie…betul ke tak ek??
bila tgk kat Feedjit mmg yea…
ramai yg dtg bertandang dari pelbagai tempat dan negara
hohohoh..faham ke diorg bahasa dlm blog Yan nie..ehehe


Pastu baru perasan
rupanya blog Yan nie ramai jugak yang masuk dari google
ewah..perasan sekejap…ehehe
yelah tgk aje kat gmbr atas tu,
Ranking pertama tu kat e-referrer Yan…
Psst!!..sebenarnya nak angkat bakul sendiri..haahaha..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Tag Gambar Dulu-dulu dari Reena

Tag nie yan dh dpt lama dh akhir tahun 2008maaf ye Reena, lambat sikit jawabnyaekceli malas nk scan gmbr sebenarnya…ehehewalaupun hakikatnya scanner duk dpn matameh kita tgk apa syarat2nya Syarat-syarat:- 1. sila amik gambar dulu22. dan letak kan di blog anda. citer skit pergi mana pakai macam ni time dulu-dulu… […]

Subscribe US Now