Lagik pasal tudung ekin..layanzzz

yanmie 1


Ingat tak entry yan dua hari lepas pasal tudung slps tudung ekin
Tadi yan duk tgk kat feedjit
ada yg masuk ke blog yan utk cari tudung ekin tu melalui en google
dan resultnya meh tgk gmbr bwh nie


Dan setelah Yan klik kat feedjit tu
dan inilah resultnya…


dan yan letak lagik sekali gambar tudung tu
mesti frust org yang carik tudung ekin nie
nak tudung ekin..last2 dpt tudung bantal..hehehe
apa pun masih memerlukan pengedar dgn segera..wakakaka…

One thought on “Lagik pasal tudung ekin..layanzzz

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Award Friendship

Yeay Yan dpt award dari Kak Chik sayangseorang kakak yang begitu baik dan mesraYan rasa cam dah kenal lama je apa pun Yan doakan persahabatan kita tidak akan terhenti walaupun dialam maya Thanks sgt2 dh kasik award nie, yan hargai sgt2seronok dpt award yg friendship ginirasa diri amat disenang dan […]

Subscribe US Now