Pandainya anak2 surf tenet

See bdk2 sekarang nie sungguh cerdik pandai
pandai sungguh Aiman duk manin2 mouse pastu pndai lak nk klik
tu..kagum kejap..ehehe
yelah mana taknya kan..tiap2 hari tgk ibunya nie nyetok keyboard
Yang adik pun join sekali.

Now dh tak leh biarkan lappy terbuka dh klu bdk2 nie ada
kena tutup..klu tak alamat x pnjg umur ler lappy nie..hahaha

You Might Also Like

4 Replies to “Pandainya anak2 surf tenet”

  1. tak tumpah kemana kuah, kalau bukan ke nasi. erkk. cam pelik je bunyi ayat ni. ehepape pun, dah bape lama kak yan tak makan nasi tonyam? haha

  2. auni & adam sgt pandai shut down lappy mama,tggal je kejap amik air kat dapur, tup2 die off kan…. huahuahuahua

  3. anak akak..mmg on n off pc sendiri…bukak internet…click kat website dia…playhouse disney chanel tu…huhuh….bijak sungguh..mama dwang duk…..form 5 baru rasa ketok keyboard

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge