Semalam mmg bizi ya amat, pegi 2 klinik
klinik pertama tuk yan punya sesi *klinik wanita*
klinik kedua tuk haziq pnya sesi *ijection imunisasi*
Syukur semuanya berjalan dgn lancar

*masa nie kat klinik Pakar Wanita*

*masa nie kat klinik kanak2 utk injection imunisasi haziq*

So slm yan pnya sesi adalah juga dlm 30 minit gitu
syukur sgt2…semuanya ok..ops!!! xleh bg tau napa yan gi klinik tu..ekekeke
Yang haziq lak syukur gak coz dh abis dan injection imunisasi dia

Tapikan yang tak bestnya kena habiskan ubat2 yang doktor kasik tu
antiboitik tu stok utk 10 haritu…huhuhu
kerinduan ler Yan ngan ke enakan jusmate tu
tapi apa pun Yan masih lagik continue dgn diet, tapi tanpa jusmate
dah ler baru aje order kotak ke tiga dr Kak Min
nampaknya kena jadikan hiasan ler dulu jusmate tu

kali nie Yan buat diet Atkins sementara nk tunggu antibiotik tu habis
baru continue balik dgn juusmate
Moga2 Yan lebih disiplin dgn diet Atkins nie
coz diet Atkins nie ketat sikit
Pengambilan karbohidrat utk fasa pertama (Induction) adalah sebanyak 20g aje
huhuhu..moga Yan lebih tabah…Yan boleh!!! Yan boleh!!!

Nanti kita tgk resultnya camne ngan diet atkins nie
ok ke tak berbanding pengambilan Yan dgn jusmate tu.
Jusmate tu bknnya apa, lambat turun coz amik suntikan hormon..huhuhu
now tak amik dah suntikan hormon tu
Apa pun kena sabar…jeles tgk org lain turun laju aje..
tp takpe..Yan x nak putus asa..
Kalau kita tetap berusaha..insyallah akan berjaya..ewah!!!

Oklah Nie nk share gmbr haziq masa on d way gi klinik
see sangat berhemah anak Yan sorang nie..
x mcm abang dia..uhuhuhu..
baby seat ada saje x nak letak dia dlm
tak sangka haziq leh duduk sendiri dan pakai tali pinggang tu
harap kan aiman mmg x pakainya..huhuhu