Pelik dan heran – kawan2 semua berhati-hati yea

yanmie


Pagi tadi Yan tergerak hati nak cek email
biasanya Yan nie jenis malas nak cek email..huhuhu
sekali tu terpandang ngan satu email nie
sangat2 terkejut ok..email dari google checkout
mengatakan yang Yan ada beli hosting dr DreamHost Web Hosting
Pedahal Yan tak pernah ada buat pembelian tersebut

Cek punya cek…smlm org tu cuba membeli hosting tersebut
nasib baik kredit kad tak verify
mmg Yan dan hubby dah set dgn bank
klu buat belian online international
kena ada permission dari bank dan kami
bukan sembarang aje nk guna
kira mcm secure code jugak ler

Pelik sgt mcm mana diorg blh tau password email dan
tau segala pasal no kredit kad??
nasib baik Yan dan hubby buat sekatan utk belian international online
klu tak mesti duit tu dh terbang
bayangkan bkn sikit ok..USD 685.16..huhuhu
jahat betul org nie

klik pada gambar untuk tumbesaran

see bnyk tu jumlah dia..USD 685.16
nasib baik yan perasan email nie..buatnyalah yan verify terus kad tu
mmg naya wooo…

klik pada gambar untuk tumbesaran

see..tarih dia beli smlm tu 11.05.2009
org camnie dh takde keje lain ke??

Pada kawan2 semua berhati2 ok..
Yan kejap lagik nak tukar segala password
lagipun mmg silap Yan jugak, suka menggunakan password yang sama
klu blh gunakan kombinasi huruf dan nombor..
coz skrg nie dh ada software yg leh detect pass
diorg biasanya menyelinap dlm Temporary Internet Files
dan klu blh lepas aje surf tenet terus clearkan cookies dan cache..
klu tak bahaya woooo…
tapikan yan buat gini pun still kena jugak..
apa pun kawan2 semua berhati2 ok…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Sakit kepala dan pening-pening

Hari nie bandan rasa cam tak sihat ajesakit kepala, maybe x cukup tido kot..huhuhusampai nak buat keje2 umah pun malas dan x laratnow kain2 dlm mesin pun tak abis lg pusing biasanya waktu nie dh bg anak2 mkn tgharikain2 dh sidai…dh clear semua keje Tapi hari nie tak tahu lah […]

Subscribe US Now