Sakit kepala dan pening-pening

yanmie



Hari nie bandan rasa cam tak sihat aje
sakit kepala, maybe x cukup tido kot..huhuhu
sampai nak buat keje2 umah pun malas dan x larat
now kain2 dlm mesin pun tak abis lg pusing
biasanya waktu nie dh bg anak2 mkn tghari
kain2 dh sidai…dh clear semua keje

Tapi hari nie tak tahu lah nak kata
penat sangat2…kepala sakit dan pening aje
rasanya kalau letak kepala atas bantal nie maunya tak tido
tapi di gagahkan jugak
coz anak2 pun masih jaga
risau klu2 yan tertido nanti diorg main panjat2 lak
kang naya lak nnti..huhuhu

hem..tak sabarnya nak rehatkan diri
nanti nak join anak2 sekali tido tghari nie
rasanya klu dpt tido 1-2 jam nie oklah kot
pada kwn2 yang berYM ngan Yan sori yea xdpt nk layan
yan xde mood nk YM coz kepala nie berat sgt2 rasanya..
dh ok nanti yan akan respon ok

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Besok Mak & Ayah mertua nak datang umah..syioknyeee..

Tadi dapat sms dari mak mentuadiorg nak dtg umah besoksyioknyeeeee…last jumpa diorg awal bln 3 haritutak sabar nak tunggu besok…weeeeeeedah tentu org yang paling seronok ialah Aimanblh kata tiap2 hari dia sebut nama tok dan tok wan dia Yang bestnya besok set pinggan Giacomo yan sampai..yuhuuuhari tu masa blk kg, […]

Subscribe US Now