Tongkat Ali dan Kacip Fatimah

yanmie



apakah motif yan letak pic atas tu??
ekekeke…korang jgn pandai2 nk buat statement ok
ekceli minum air tu saje je beli utk tmbh tenaga..hehe
takde niat pape pun..
yan teringin nak minum, tp takkan nk beli utk Yan aje kan
dah tentulah kena ada untuk en.hubby..hahaha
beli 2 tin baru lah aci..ekekeke…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Tag Award dari Kak Chik

Terima kasih pada Kak Chik yang sudi bg award nie pada Yansebelum tu ada TAG yg perlu dijawab sebelum menerima award niejom layan TAG yg beraward nie.. Peraturan nak jawab tag ni ialah: 1. Copy badge “2009 Cute’s 3logger Award” untuk diletakkan di blog anda. Dah tempek kt atas tu […]

Subscribe US Now