Blog berwajah baru lagi


Semalam disebabkan blog Yan susah sangat nak loading di IE
so Yan dgn rajinnya tukar template dan design sendiri
malas nak amik mana2 template coz sgt2 sarat
yelah template yg sedia ada susah sgt nak loading
namapun free kan..hehe so image pun bnyk share dgn blogger lain

So kali nie timbul lak rasa nak pakai pinky..hehe
agaknya klu peknen sure baby tu baby girl kan..hahaa
ops!!! takde kena mengena ngan peknen ok!
ntahlah rasa lembut je tgk kaler pink nie
sama cam biru gak
korang klu nak bg yan hadiah pilih yg ada kaler pink atau biru..hehe
perasan je..sapalah nak kasik hadiah tu???
teringat lak hadiah dari Ayu, mmg cantik

Oklah harap2 lepas nie xde lg masalah lambat loading ke
atau apa2 JS yg error
dan blog Yan pun dh boleh view dr Internet Explorer
Operation Aborted tu dh takde,
tak tahu ler klu dia ada tapi nak main nyorok2 kan..
haruslah kena belasah nnti si Operation Aborted tu..nyusahkan org..hehe
so korang sangat2lah dialu2kan view blog Yan nie menggunakan Firefox web browser

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge