Cameron Highland punya story Part 3 a.k.a Last Part

yanmie


Part terakhir pasal stori mori CH..hehe..
lepas dari Big Farm strawberry tu
kami ke Taman Bunga Rose pulak
tiket untuk dewasa RM 4 dan kanak2 RM 2
klu siapa2 yg sukakan bunga rose mmg best masuk sini
bermacam2 warna dan rupa bunga rose, wangi2 lak tu…wee~~~ best!

Yang nie kat bhgian Kaktus..mmg besar betul kaktusnya dh mcm gergasi…
Gambar yg nie kat dpn Cameron Highland Resort..mmg cantik hotelnya…

Lepas ke Taman Bunga Rose tu kami ke Taman Rama2 pulak
tapi sayangnya handset yan bateri dh nak kehabisan
so x amik gambar pun kat sana
Jimat bateri untuk lokasi seterusnya…hehehe

Lokasi seterusnya di Ladang Teh Bharat Plantations
mmg best sgt2 weee~~~
selalu tgk dlm TV aje bukit2 Teh tu..hehe
kali nie dpt jejak kaki sendiri..mmg best sgt2
suasana yang tenang, aman dan damai
jom layan gambar2 kami kat Ladang Teh Bharat nie…







See gambar terakhir nie….sweet je kan..hahaha *perasan*
macam ala2 mcm org honeymoon gitu..hehehe

Lepas dari Ladang Teh kami bertolak balik ke Shah Alam
lebih kurang dlm pukul 3 ptg
cuaca sama seperti perjalanan pergi ke CH
agak tenang dan nyaman
Alhamdulillah sepanjang perjalan kami semuanya berjln dgn lancar
syukur Ya Allah…
dan kami sampai di Shah A
lam lebih kurang dlm pukul 6 ptg lebih jugak ler
lepas hantar mak dan suku sakat kami terus blk Klang
dan tamatlah episod percutian di Cameron Highland..

Penerbit…Yanmie…ekekeke…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Coklat Strawberry yummyyyyy!!!

Kan baru nie Yan blk dr CHYan beli stoberi 1 kg RM 40.00mmg best sgt2 buat coklat stoberijom layan… Sedap woooo…..ada lg dlm peti tu, tp yan x mkn dhdiet dh start blk hari nieso bg anak2 mkn je..huhuhu..so slmt mencuci mata yea…hehehe..

Subscribe US Now