Sakit kepala tapi sempat lagi shopping online


Aduhai terasa sakit kepala sangat2 pg td
baru kul 10.30 pg td yan dpt bangun
anak2 pun sian kul 10.30 pg td baru mandi..huhuhu
selepas hubby gi keje yan xblh nak buat apa2
sakit kepala ya amat..x blh nk bangun dan buka mata
nasib baik dh bagi breakfast siap2 kat anak2
kalau tak memang haru lah budak2 nie..huhuhu

So pg td Yan tertido kat ruang tamu nie
mmg yan sedar anak2 tgh bermain2
tapi mmg Yan xlarat sangat2 nak bangun
alhamdulillah diorg xada menangis2 atau merengek2

10.30 pg td jugaklah baru yan ngemas2 umah
basuh kain dan memasak untuk anak2
biasanya slps subuh je rumah dh clear
kul 7.30 anak2 dh mandi dan breakfast
dan kul 8 pg yan dh terpacak dpn lappy..hehe

tapi jauh beza ngan hari nie
hubby pun tak tahu Yan x sihat
Tapi syukur now dh sihat alhamdulillah
moga2 xde rasa sakit dan berat kepala lagi

Oh iaa pg td sebelum sakit kepala melanda
sempat jugak Yan shopping online kt website Wanita2u
meh tgk apa yang ya shopping kat sana

Haaa nielah dia brg yang Yan sempat shopping pg td sblm sakit kepala melanda..hehehe

Harap Kak Fash dah terima email dari Yan pasal Transaksi nie
Yan tunggu barang dari akak wokeyyyy!!

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge