Sila view blog menggunakan En. Musang Berapi a.k.a Firefox

yanmie


Aduhai baru Yan tau blog Yan sgt2 obes bila guna IE
yelah selama nie duk ngan En. Musang Berapi aje
tu yg tak tahu blog sgt2 obes bila view dgn IE
maaf sgt2 yea kawan2 semua
rasanya kat blog yan nie yg guna flash hanya JAM aje
yg header tu buat format .gif aje
bknnya guna format .swf..huhuhu
maybe template tu dh sarat kot..huhuhu..nk beranak dh tu..hehe

lgpun Bila guna Firefox xde pulak lembab loading ke, ada error JS ke
tp dgn IE sgt2 mengecewakan
insyallah Yan akan cuba perbaiki ok!
harap bersabar

Dan dgn ini anda sangat2lah diharapkan melayari blog Yan
dgn menggunakan browser En Musang Berapi a.k.a Firefox..hehehe
pasti korang puas hati..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Blog berwajah baru lagi

Semalam disebabkan blog Yan susah sangat nak loading di IEso Yan dgn rajinnya tukar template dan design sendiri malas nak amik mana2 template coz sgt2 saratyelah template yg sedia ada susah sgt nak loadingnamapun free kan..hehe so image pun bnyk share dgn blogger lain So kali nie timbul lak rasa […]

Subscribe US Now