Teringin nak minum air teh

yanmie



Aduhaiii napalah hari nie teringin sgt2 nak minum air teh?
lama jugak x minum air teh nie
berbulan2 jugak rasanya, tak pun dh makan tahun..hehehe
Rasa air Teh pun dh mcm ingat2 lupa..huhuhu

So nampak gayanya hubby blk kerja ptg nie
haruslah dia singgah kedai tuk beli Teh..hehehe
tak kisah ler Teh brand ape..janji Teh..haha
korang jgn buat andaian ok..
xde makna tersirat pun Yan nk sgt minum teh tu
cuma teringin aje..hehehe

Kat umah nie mmg dh lama x beli teh
hubby yan x bape nak layan Teh
cuma suka layan coklat dan nescafe aje
so Yan pun ikut aje

Psstt!!! teruja sgt yan nk tunggu ptg nie
nak minum air teh..ahaks..ahaks..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Review Template dari Daus

Kali nie Yan nak share Template Blogger yg diedit oleh adik Dausmasih mengekalkan template minima bloggerdaus nie memang berbakat rajin sgt mengodek2 blog dan buat tutorialmmg kagum dgn semangat dia… Untuk melihat dan mendownload template dari Daussilalah ke blog beliau di Daus Entertainment

Subscribe US Now