Aktiviti Semalam dan Natasya Mengembalikan Keayuan Serta Kejelitaan


Semalam mmg bizi sgt2
lepas hubby blk dr urusan tukar enjin keta tu
kami kuar gi buat IC kt JPN Port Klang
x jd ke s.alam takut ramai org
tp mmg best kat JPN port Klang, x ramai org pun
urusan x sampai pun 20 minit…hehehe…
Inysallah dlm masa paling cepat IC Yan akan siap dlm masa 2 mggu

Lepas dari sana kami ke TM pulak
untuk urusan pemindahan line phone dan internet
coz bln depan start duduk kat umah baru di bandar puteri Klang
Kat TM pun urusan x lama, sekejap je
sempat jugak Yan meminta Modem Wireless
tp stok tak de..huhuhu..stok sampai nnti baru amik

Setel dgn urusan rasmi, kamipun gi bershoppingan
sempat lah jugak rembat pek trail natasya…hehehe
dh lama sebenarnya nak try yg Natasya nie
cuma takut x bersesuaian aje dgn kulit
maklumlah benda nak guna kat muka kan
So smlm menekadkan diri untuk mencuba produk Natasya
harap2 bersesuailah dgn kulit muka nie


Pssttt!!! sebenarnya muka xde masalah ape pun
saje menggataikan diri mencuba..hehehe
Kot2 ler muka blh nampak lagik halus dan mulus..wakakaka
semua nie buat tuk hubby tercenta
bkn setakat bdn je nk kena jaga kan
muka pun kena servis jugak…hehehe

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge