Semalam Yan terlelap awal sikit
tetiba en.hubby Yan kejutkan..ala2 menggoda gitu..hahaha
ingatkan apelah yg hubby Yan nk tunjuk dkt lappy nie
Yan pun bagun ler tanpa bnyk tanya..hehehe

Rupa-rupanya dia bg tugasan daaaa
hubby minta Yan tlg bank in kan duit ke member dia
hubby nak beli Emblem Bonet Belakang…nama pun pelikkan??? hehehe…
smlm hubby nak bank in x blh coz xleh nak load Maybank2u
so jadinya secretary dia nie jugak ler kena buat..

haa..inilah dia arahan yang manager a.k.a en.hubby Yan kasik
untuk tugasan hari ini..hehehe

Nie lah dia Emblem Bonet Belakang tu…
Kira mcm name tag keta lah mcm tu..
letaknya di bhgian bonet belakang kereta
fuh…untuk name tag tu aje RM 50.00
itupun second…klu yang baru x tahu ler rege bape..
Ekceli benda nie hubby beli kat tempat selalu dia lepak memalam
kat mana??? kat NISMOCLUB a.k.a Kelab Nissan Motor
kekadang tu rajin gak yan teman hubby berforum…hehehe
bkn apa kadang tu syiok pulak baca…
hem klu nak tau kat situ lah hubby beli Emblem Bonet Belakang tu…

So setelah arahan dipatuhi dan dilaksanakan
akhirnya settle gak keje yan membank in kan duit ke member hubby tu
yeay…settle satu keje..
ekekeke…mcmlah keje tu susah sgt..hehee