Emblem Bonet Belakang U13

Semalam Yan terlelap awal sikit
tetiba en.hubby Yan kejutkan..ala2 menggoda gitu..hahaha
ingatkan apelah yg hubby Yan nk tunjuk dkt lappy nie
Yan pun bagun ler tanpa bnyk tanya..hehehe

Rupa-rupanya dia bg tugasan daaaa
hubby minta Yan tlg bank in kan duit ke member dia
hubby nak beli Emblem Bonet Belakang…nama pun pelikkan??? hehehe…
smlm hubby nak bank in x blh coz xleh nak load Maybank2u
so jadinya secretary dia nie jugak ler kena buat..

haa..inilah dia arahan yang manager a.k.a en.hubby Yan kasik
untuk tugasan hari ini..hehehe

Nie lah dia Emblem Bonet Belakang tu…
Kira mcm name tag keta lah mcm tu..
letaknya di bhgian bonet belakang kereta
fuh…untuk name tag tu aje RM 50.00
itupun second…klu yang baru x tahu ler rege bape..
Ekceli benda nie hubby beli kat tempat selalu dia lepak memalam
kat mana??? kat NISMOCLUB a.k.a Kelab Nissan Motor
kekadang tu rajin gak yan teman hubby berforum…hehehe
bkn apa kadang tu syiok pulak baca…
hem klu nak tau kat situ lah hubby beli Emblem Bonet Belakang tu…

So setelah arahan dipatuhi dan dilaksanakan
akhirnya settle gak keje yan membank in kan duit ke member hubby tu
yeay…settle satu keje..
ekekeke…mcmlah keje tu susah sgt..hehee

You Might Also Like

13 Replies to “Emblem Bonet Belakang U13”

  1. Salam.hai kak..blog walking dikala mlm jumaat keliwon..hehehe..takkan emblem je..gambo 'dugong hensem'nye mane..ekekeke!!~hanepSSS@nismoclub~

  2. Kak Chik…Walaikumsalam kak chik, ha'ah beli aje…hubby yan jenis mls nak pnjg2 jln..hehe..klu ada main beli aje :))hubby yan mmg nissan addicted kak chik, hubby guna keta nissan bluebird (ALTIMA U13)

  3. assalamualaikum yan.masa baca tajuk kakchik ingatkan nak buat emblem perkataan kat atas bonet… rupanya nak beli benda tu… pernah ada org dtg kat kereta masa kakchik parking, sibuk offer nak buatkan no plate embossed kat cermin tapi kakchik malas nak layan sb mcm paksa je.hubby yan ni mesti 'kaki kereta nissan' ni. dia pakai nissan bluebird ke?

  4. Hamster Copongak apa2 kok..lama2 kamu mesti bisa faham bahasa jiran, so selalu yea mampir ke blog ku..;;)ewah..ntah betul..ntah tidak bahasa yan nie :f

  5. Sebenarnya aku malu mengatakan ini tapi mau bagaimana lagi,,jujur saja sampai saat ini aku masih belum bisa baca bahasa jiran heheheTapi aku akan terus belajar bahasa jiran agar bisa terus blog walking sahabat-sahabat jiran 🙂

  6. Nurmala Mazlan…ha'ah mala kita nie kena ikut minat hubby barulah aman dunia kan..:))dulu2 x minat..lama2 tu bila kita follow dia minat dan hobi jd seronok coz ada keserasian disitu…;;)

  7. oo…suami yan into kereta ye..ehehe~kalau kita pulak teman en.hubby berforum kat fcbarcelona.myehehehe~selera memasing kan..isteri2 ni follow jer..

  8. dir & Farah…ha'ah dir, hubby akak mmg selalu shopping kt nismo tu..kt situ lah sumber segala spare part/aksesori nissan nie..:Dyeah..betul2..Hidup Nismo :))

  9. Daus…itu semestinya dik, kenalah jd secretary hubby klu tak nnti hubby cari secretary lain lak..:))hubby akak x garang…:D pendiam sikit tp klu kena cara mmg giler2 jugak :f

  10. wahhhh.. bershoping ye cek abg kak yan tu kat forum.. hehehe.. memang tu la sumber kami dari nismoclub ni.. harge bole dikatekan murah berbanding tempat lain.. hidup nismo!! hehe

  11. hebat la kak, jadi secretary suami…husband akak garang x?Ma daus jadi secretary abah gak tp abh garang sanagt…huhuhu…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge