Gambar kat Disneyland




pstt!! jgn caya sgt tajuk entry atas tu..hehehe
sebenarnya itu hanyalah gambar hasil dr photoshop
rasanya dh lama yan x sentuh yan pnya photoshop nie
so hari nie bila dh boring2 tu mulalah timbul idea itu ini..

maklumlah harian yan mmg selalu dgn benda2 grafik nie
rasa x aman dan tenang klu tak ngadap bahan grafik ataupun website design
selalunya klu buat grafik yan lebih suka guna GIMP ataupun ulead
klu photoshop nie mcm mls sikit..x tahulah napa..huhuh
masa study dulupun mmg x suka segala subjek Adobe..huhuhu
dah abis study baru nyesal tak sudah..hahaha
padan muka Yan kena study sendiri2…

kalau buat yg biasa2 tu blh lah tp x seterer kawan2 yg lain
hasil kerja diorg sangat cantik dan halus
ada satu kwn nie mmg terer sgt..jeles betul!!

pssst!! wei flo aku jeles ngan ko…hehee
Yan tau flo jadi silent riders yan kan??
Yan tau lah..coz yan blh intai dr sini…wakakaka

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge