Jumlah yang mendownload Pinky Template setakat 08.06.2009 – 15.07.2009

yanmie


Sumber dari Blogtemplate4u.com

Psssttt!!! x sangka sebenarnya dah ramai yg donlod template Yan tu
dalam masa yg singkat dh nak cecah ke angka 500 jumlah donlodnya
anyway thanks sangat2 yea…
sharing is caring kan…kan…kan…

ada jugak yan blogwalking ke blog kawan2
dan ada jugak kwn blog yan 3-4 org yang guna template tu
anyway thanks yea kawan2 ku coz x buang kredit footer tu…muah2..hehe
dan bila yan search kat en.google pulak
wah!!!! lagik ramai yg guna template tu ok!
minah saleh, minah arab, minah indon pun guna..hehehe
yelahkan template tu ala2 girly gitu
so dh tentu yg menggunakannya org pompuan
klu ada org laki guna x tahu ler..hehehe..x jumpa lg..wakakaka

ops!!! bukan nk buat publisiti murahan kat sini
cuma berkongsi Kegembiraan
gembira pasal apa?? pasal Yan x sangka
template yg x brape nak comei tu pun ada jugak yg nak guna..
anyway thanks sgt2 sekali lg buat mereka2 yg menggunakan template Yan tu..

psstt!!! secara tdk langsung trafik berduyun2 masuk weiii…ekekeke…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Pesta Arak awek Ganu..huhuhu...

Masyallah, budak-budak perempuan Melayu ni selamba jer minum arak. Dah lah minum arak dan perpakaian sexy siap rakam lagi. Last-last diupload ke youtube. Dari suasana video tersebut kelihatan mereka tinggal di rumah sewa dan sedang menyambut hari jadi. Dari loghat diaorang sah dari negeri Ganu. [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=wdnXEkoLIjE]Sumber dari SINIboleh jugak baca […]

Subscribe US Now