Sauna Pants

yanmie 3


Semalam shopping Sauna Pants kat umah mamaboomboom
hepi sgt2 hari nie dh sampai
Thanks yea kak..pantas gitu..tu yg syiok..
meh tgk camne rupa Sauna Pants tu

Ekceli beli sauna pants nie utk ngecikkan peha
yg besar gedabak nie…hehe
kadang tu malas nk workout
sauna box lak mls nk guna sbb time nak guna je time tulah anak kacau
mmg payah, nk tggu diorg tido baru nak sauna sgt2lah susah
anak2 mcm blh hidu je yan nk bersauna..huhuhu
so jln pintasnya beli sauna pants
blh dipakai bila2 masa dan bebas bergerak..hehehe
siap leh bawa baring2, workout, cycling dan kemana2
meh tgk apa specialnya dgn sauna pants nie…

Bagaimana Sauna Pants ini berfungsi:

melalui tenaga haba dalam badan
sama di keluarkan spt bersenam /berjogging
magnetik yang ada di seluar begitu halus teliti mampu menyah angin dari dalam badan.
kebolehan memerangkap haba yang tinggi serta
mampu membantu mengeluarkan peluh yang banyak dari badan

Kebaikan Sauna Pants

Berkesan untuk mengempiskan perut yang buncit
Dapat menjadikan tubuh lebih kemas dan membentuk semula pinggul secara semulajadi
Mengecilkan bahagian paha
Mengecilkan bahagian punggung
Meningkatkan peredaran darah & metabolisma
Mencantikkan kulit
Mengecutkan perut, rahim, paha, menyembuhkan luka-luka dalaman, serta menjadikan lebih bertenaga dan cergas untuk ibu lepas bersalin
Mengurangkan kesakitan anggota badan, sakit urat, sendi, sengal-sengal tulang, menghilangkan tekanan dan perehatan otot.
Dapat meningkatkan sistem kardiovaskular dan sistem imunisasi badan.

Pssttt!!! harap2 usaha Yan berjaya..hehee..
buat semua nie tuk hubby tercenta…ngeh…ngeh…

3 thoughts on “Sauna Pants

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Wiken bersama mak dan ayah mertua tercenta - syioknyer...

Hari sabtu baru nie Mak & Ayah mentua dtg umahmensurprise kan Yan dan hubby…huhuhu..nasib baik kami ada kat umahikutkan mlm minggu tu kami ke sepang tgk race ketantah mcm mana rasa malas nk pegi…rupa2nya Mak & ayah mentua nk dtg umah..hehehe Mmg syiok mlm tu..bnyk buah2an dan mknan yg diorg […]

Subscribe US Now