Contest I Love Him/Her

yanmie


Macam biasa gi blogwalking ke blog CikMin
wajib nie tinggalkan jejak kat sana…wakakaka…
menarik sungguh Entrynya pasal Kontes kt blog halen
memandangkan halen akan sambut aniberseri yg ke 3thn nnti
maka dgn berbesar hatinya dia buat kontes love him/her
dan dgn berbesar hati jugak Yan nak join..hehehe..
Psstt!!! sonok nie nk tayang gmbr romantik ngan en.hubby
silalah muntah sapa nak muntah tu…*dengkilah tu*…hahaha

Dah namapun kontes kan..dh tentu ada syarat2nye..


1. senaraikan my blog to ur bloglist. – Done
2. buatkan satu entry berkenaan contest i love him/her!!! – Done
3. upload gambar yang anda rasa paling bermakna saat anda bersama si dia selain gambar kahwin. – Done
4. ceritakan mengenai gambar yang anda pamirkan dan ceritakan apakah yang anda lakukan untuk menghargai si dia pada ulangtahun perkahwinan anda. – Done
6. tinggalkan jejak di bahagian komen sahaja untuk saya semak penyertaan anda. – Done
7. 2 pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah dan pilihan juri. – Harap2 bertuah..ehehehe
8. tarikh tutup penyertaan pada 16 August 2009 dan keputusan akan diumumkan pada hari ulangtahun perkahwinan saya yang ke-3. so utk mengetahui bila sila la membuat kunjungan ke sini yer- Yes tiap2 hari pepagi buta lg Yan betenggek dpn pintu umah halen..hehehe

Ok inilah dia Gambar Romatik yang Yan rasa nak letak
ada bnyk sebenarnya
tapi in yang latest pnya
masih segar bugar gitu..wakakaa

Gambar nie di amik masa kami bercuti kat Cameron Highland bln lepas
see sangat2 romantik gitu, ekceli untuk percutian kali ini tidak dirancang pun. Hubby buat surprise, dia suruh Yan booking Apartment, en.hubby kata nk tlg kwn, kawan dia tu nk honeymoon kt sana
last2 en.hubby berterus terang jugak. katanya kami yang nk gi bercuti…
wah terharu sungguh gitu, en.hubby kata memandangkan masa aniberseri baru nie x kemana, so dh dpt cuti barulah ada peluang untuk sambut…hehehe. masa nie ajak sekali family..semua di tanggung beres oleh en.hubby…

Yang bestnya time nie sejuk2 gitu.
tido mlm pun mmg best…hahaha
nasib baik anak2 x buat hal masa kat sana
rasa mcm pasangan baru kawen lak
sbb anak2 di bawah jagaan mak dan kakak..wakakaa

Yan jugak sangat2 menghargai en.hubby
bukan setakat masa aniberseri aje
tiap2 saat dan ketika yan menghargai dia
buktinya Yan sanggup behenti keje demi menjaga 2 heronya
ijazah perap aje dlm bilik..hehehe

Ops!!! panjang lebar pulak yan nak citer nie..hehehe
kang ada pulak yang mendengki..huhuhu…

Ok halen…silalah view ok!…pas ke tak dgn syarat2 tu…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Sup Ayam Bertelur gara-gara memikirkan Virus H1N1...hehehe

Kelakar ajekan tajuk Entry Yan kali nieyelah camne lak Sup Ayam tu blh bertelur…wakakakanie pasal kes H1N1 ler nie..huhuhu Nak dijadikan ceritaPetang smlm tengah yan asik memasaktetiba terfikir pasal H1N1 niebilalah nak berakhir, makin melarat ada lah kan masa nie duk pegang telur ayam nak buat telur dadar…bkn main lg […]

Subscribe US Now