Salam buat semua
Hari nie ingat nak gi cari Router Wireless
Pak Sheikh mencadangkan untuk guna Jenama Belkin
Yan ada jugak survey2 kat tenet
diorg kata jenama Belkin nie paling ok dan tahan lasak
so ingat nak rembat ler satu kan

So nak minta pendapat korang ler kan
mana satu router wireless yang ok?
harga pasaran lak bape?
Yan nak router wireless aje tau
modem guna TM pnya
taknak ler all in one coz bnyk pembacaan Yan dpti
ramai yg kata bila kena sambar kilat abis xleh guna semua
yelah dh namapun all in one kan..wakakka
klu guna modem asing sekurang2nya selamat gak modem kan..

Ingat nak pasang sdiri aje wireless kat umah nie
tak nak ler upah orang…hehehe..
guna kemahiran yang ada..ewah!!
ntah jadi ntah tidak nnti..wakakaka
dulu2 time keje penah setting wireless opis
tp guna yg modem+wireless+router Prolink
tp tu ler Prolink nie lampu dia x bape nak stabil
sikit2 disconnect…huhuu..

Psstt!!! klu dpt yang N Router series pun ok..hehe..angan2 tu
bapak mahal giler N Router series tu…tp mmg berbaloi
tp klu setakat mcm yan nie duk guna kat umah je pakai G Router series pun dh ok
hem..tak kisah ler apa series pun
yang penting x nak ler tarik2 kabel segala bila nk bertenet..hahaa

Ada sapa2 tak yang guna brand belkin??
jom share ngan Yan…
nak gak tau komen2 dari kawan2 yg guna belkin nie
Yang guna brand lain pun leh share kat sini
kot2 blh menambat hati yan tuk rembat 1 router wireless tu..hehe