Selamat Hari Lahir Sayang yang ke 31 Tahun

yanmie



Semalam tepat pukul 12 malam genap ler 31thn umur hubby tercenta
dah tua rupanya hubby Yan nie…hihihii..
So smlm jugak ler sambut sekali dgn anak2
syiok sgt…sesi salam, wish, kiss2..ekekeke..

Besday hubby nie kami x kemana pun
risau dgn wabak H1N1 skrg nie
so duk umah aje makan2…hihihi

Smlm hancus gak diet gara2 sambut besday hubby..hihi
takpelah bknnya selalu pun *alasan je nie*…hahaa
smlm call pizza tp pizza lak xde delivery kt tmpt Yan nie..huuhu
pastu call McD pun sama…adeh…
Last2 call Domino’s Pizza
syukur ada buat delivery ke bandar puteri nie…hihihi
so dptlah gak layan mkn2…
nak keluar mmg takut dgn wabak H1N1 tu..huhuhu..
layan ajelah kat umah…ngeh…ngeh…

Menu yang di order

Spagethi mmg sedap..marbeles…pizza x lawan pizza hut..hihii

Macam biasa gmbr anak2 tgh melantak haruslah ada…hihihi
syiok tgk diorg mkn…

Buat hubby tercenta
Hepi Besday to you dear
moga panjang umur, murah rezeki
jadi anak, suami dan ayah yang terbaik di dunia dan akhirat
amin…ya rabbal alamin….

Psstt!! hubby yan buang misai pg nie, terkejut yan tgk
mcm umur 17thn je…wakakkakakaa…kelakar muka dia..comei bangat..hihihi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Lagi Kad Ramadhan

Terima kasih sekali lg buat teman2 yang sudi memberikan kad ramadhanyan tempek cecantik nie…hihiihijom layanzz… Dari Xoxo Dari Mawar Dari Kak Ina KL Dari Alimaz Terima kasih buat teman2 di atasmoga puasa kali ini kita memberi kita maknaagar dapat dilalui dgn sempurna….amin..

Subscribe US Now