Yahooo ber WIFI sudah…hihihi

yanmie


Salam buat semua
ingat tak entry yan sblm nie kata nk beli router Belkin?
ha…Yan dh beli lama dh dkt 2 mggu dh
tapi baru mggu lepas leh guna..hihi
ini di sebabkan kekonfiusan menyettingnya..hihihi
Tapi bila dh dpt tu sangat2 lega…senang aje rupanya..wakaka

Mmg syiok pakai Belkin nie
puas hati sgt2…coverage pun ok
lampu sangat2 stabil…no DC ok..ihik cam promote lak

See penuh je Bar dia
sangat2 puas hati
even duk kt tingkat atas pun masih lg blh dpt bar penuh
so now bertenet dh blh siap baring2 lg
tak yah tarik2 kabel bagai dh..hihihi
Thanks to Pak Sheikh coz mengrekomenkan produk Belkin nie…
sangat2 puas hati…

Psstt!! yg penting WIFI tu di lock
klu tak abis 1 kampung tumpang sekaki..Ihik…tiru ayat Pak Sheikh

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Anak2 suka makan agar2....

Anak2 Yan sekarang nie addicted ngan agar2…hihiikelakar aje..mcm jakun gitu…hahaaaBaru nie Yan buat agar2 coklat utk berbuka puasasaje lah kan, lama pulak tak buatsekali tu dpt sambutan hangat lak dr anak2..hihi See Haziq sgt2 suka mkn..yelah agar2kan lembut gitu, so mmg sesuai sgtlah utk anak2agar2 yg haziq mkn tu yg […]

Subscribe US Now