Hiks…biar betul nie?

yanmie


Dah lama juga Yan x klik2 kat kaunter klik2 Yan kat sidebar tu
So tadi saje lah kan main klik2..
du klik tang kaunter pelawat tu
terkejut seh…

ha…klik kat kaunter pelawat kat side bar yea…tp utk hari nie aje
bsk2 maybe jumlah pelawat dh berubah…

Fuhlamak…mmg terkejut seh…
sampai mcm tu jumlah pelawat blog yan dlm masa sehari..
vangger sekejap..ahaks….ahaks..
apalah yg ada kt blog yan nie..blog yang xde ilmu langsung..huhu

Apapun syiok tgk no tu…hihii..
bkn selalu dpt pelawat seramai tu dlm masa sehari
dah 4 tahun yan bergelar blogger tp hari nie lah rasanya pelawat ramai yg masuk..
hek..hek…hek…sila jeles wokey…hahaa..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

ONE DROP PERFUMES

Best Value For Money – Harga Murah hanya RM 40.00/RM 45.00 ; Best Quality – Baunya berkualiti; 8 in 1 – 8 jenama dalam 1 kotak, hari-hari boleh tukar brand & ikut mood; Long Lasting – ia bukan spray tetapi pati perfume (oil-based); Alcohol Free – tanpa was-was; Boleh Bawa […]

Subscribe US Now