Salam buat semua rakan2
terima kasih coz sudi jugak berkunjung ke umah yan nie
even yan takde pun korang sudi gak jenguk…thanks yea
dan thanks gak buat rakan2 yg memberikan kad raya

Syukur alhamdulillah ptg smlm dlm pukul 3.30
kami selamat mendarat…ewah!!!
flight kul 11.35 dr sandakan sabah.
lebih kurang 3 jam perjalanan

Sepanjang perjalanan tak rasa boring pun
coz sonok melayan karenah anak2 kat atas flight
terutamanya si Aiman…hihii
mcm perak pun ada…wakakaa..
maklumlah dulu2 aiman naik flight tak tau apa lg
skrg nie dh tau macam2 dh…
Apa lagi Aiman jd tumpuan ler kat awan biru …hahaha…sabar jelah…

jom layanzz gambar2 semalam bersama family sblm berada di awan biru

Gambar bersama mak, ayah, nenek, makcik dan adik2

Gambar en.hubby + Aiman bersama Mak dan Ayah…*sayang bangat kat diorg nie*

Gambar Anak2 bersama Mak Teh, Pak Cu dan Mak Su

Macam biasa kena ada muka sdiri dan en.hubby..hihi
dan gambar bersama adik, nama Ifah…seorang adik yg baik hati dan penyayang sgt2

Dan abis sesi bergambar
tibalah saat kami masuk ke balai berlepas
sedey pun ada…huhu..
family x balik terus..tunggu kami betul2 dh di awan biru
barulah diorg balik…
anyway thanks to my lovely family
seronok sangat2 dpt beraya di kg sendiri…Ya Rabbi..tuhan je yg tau..ahaks..

Gambar nie plak amik time dlm plane
sempat lg tu…hihihi…

Haaa gambar yg nie kami dh pun selamat sampai ke KLIA
syukur Ya Allah kerana di permudahkan segala urusan kami…Amin…

Ada banyak lg nie stori mori…hihihi..
later di update lg wokey…